Ererondje
Image default
Dienstverlening

Uitstekende akoestiek dankzij geluidsisolatie voor uw plafond

Heeft u het idee dat de akoestiek in uw woning wel beter kan? Bijvoorbeeld omdat er een vervelende galm of echo te horen is, elke keer dat er iemand praat? Of omdat u veel geluidsoverlast heeft door luide contactgeluiden uit aanliggende ruimtes? In al deze gevallen en vele andere situaties biedt geluidsisolatie voor uw plafond uitkomst. Zeker als u voor een akoestisch plafond van Hollandplafond kiest, want dit is een veelzijdige oplossing die de akoestiek in uw pand aanzienlijk verbetert. Het doek wordt namelijk volledig op maat gemaakt van uw plafond, waardoor deze perfect past en zaken als ventilatieroosters en verlichting er naadloos in verwerkt worden.

Een akoestisch plafond is al binnen één dag gemonteerd

Bij geluidsisolatie denkt u misschien dat een ingrijpende aanpassing aan uw plafond nodig is. Maar dit is bij een akoestisch plafond van Hollandplafond niet het geval. Het plafond bestaat namelijk uit een doek die over een stalen profiel wordt gespannen. Hierdoor is de installatie eenvoudig en zijn de werkzaamheden meestal al in één dag voltooid. Zo geniet u de volgende dag al van een mooi nieuw plafond zonder dat u daar moeite voor hoeft te doen. U hoeft namelijk niet eens uw meubels aan de kant te schuiven of af te dekken. Dat is pas zorgeloos geluidsisolatie aan laten brengen op uw plafond!

Reken op uitstekende service bij deze specialist

In de showroom van Hollandplafond kunt u terecht voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden. Hier staan de experts van dit bedrijf ook voor u klaar om u van advies te voorzien. Zo weet u precies waar u aan toe bent en krijgt u antwoord op al uw vragen. Wilt u liever dat de experts bij u langs komen? Ook dat is mogelijk, want Hollandplafond maakt desgewenst ook afspraken aan huis. Goede service en klanttevredenheid staan bij hen namelijk op de eerste plaats.