Ererondje
Image default
Dienstverlening

Uw specialist voor logopedie nabij Bergen op Zoom

Voor een zeer goede logopedie behandeling in de omgeving van Bergen op Zoom, gaat u naar Trivers Logopedie Roosendaal. Bij deze specialist een goede behandelrelatie en een professionele aanpak hoog in het vaandel bij het behandelen van logopedische problemen. Alle logopedisten van deze praktijd zijn aangesloten bij een beroepsvereniging en hebben allen zo hun eigen  specialisaties. Tijdens een behandeling voor een logopedische stoornis, richten deze specialisten zich in het bijzonder op kinderen en jong volwassenen en hun ouders. Bij deze logopediepraktijk in Roosendaal, nabij Bergen op Zoom, kunt u rekenen op een behandeling logopedie op maat om u en uw kind verder te helpen.

Een praktijk voor vrijwel alle logopedische stoornissen

Trivers Logopedie Roosendaal is een allround praktijk waar u voor vrijwel alle logopedische stoornissen bij kinderen en (jong)volwassens terecht kunt op onder andere het gebied van:

  • Spraak: vertraagde spraakontwikkeling, verbale ontwikkelingsdyspraxie, slissen en lispelen, afwijkende mondgewoonten, stotteren, brabbelen, nasaliteitsstoornis en dysartie.
  • Taal: afasie, dyslexie, meertaligheid bij kinderen en volwassenen, vertraagde spraak- en taalontwikkeling en taal- en spraakstoornissen bij dementie.
  • Adem- en stemklachten: stemklachten, stembandverlamming en hyperventilatie.
  • Gehoor: auditieve verwerking en slechthorendheid.

Door de verscheidenheid aan kennis van de specialisten die bij deze praktijk werken, kunnen ze dit brede zorgaanbod aanbieden. Tijdens de hulp van deze logopedisten bij een van de verschillende communicatieve stoornissen, bent u zeker van een persoonlijke benadering.

Ondervindt wat gespecialiseerde hulp kan betekenen

Bij deze allround praktijk in Roosendaal, nabij Bergen op Zoom, helpen ze u en uw kind graag verder op het gebied van logopedie. Maak eenvoudig online een afspraak met de logopedisten van deze specialist om meer te weten we komen over wat zij voor u kunnen betekenen. Ook zonder verwijsbrief kunt u bij deze logopediepraktijk terecht! Wenst u meer informatie of heeft op voorhand vragen? Dan staan de specialisten u graag telefonisch te woord om duidelijkheid te scheppen.

https://triverslogopedieroosendaal.nl/