Ererondje
Image default
Dienstverlening

Vergroot de veiligheid met een keuring aan uw verwarmingsketel

Het laten uitvoeren van een keuring aan uw verwarmingsketel is erg belangrijk. U wilt natuurlijk dat de ketel nog lange tijd meegaat, maar ook de veiligheid moet gewaarborgd blijven. Een nauwkeurige inspectie en preventief onderhoud bieden hiervoor de uitkomst. Het is belangrijk dat u dit door een bedrijf laat doen dat gespecialiseerd is in het uitvoeren van keuringen. Zo weet u zeker dat de keuring betrouwbaar is. K.K. Brandertechniek is een bedrijf dat al vele keuringen heeft uitgevoerd aan diverse technische installaties. Ze hebben een team van vakkundige medewerkers die alles weten over diverse installaties. Daarom zijn ze ook een van de weinige bedrijven in Nederland die volledig SCIOS gecertificeerd zijn en daarom voor alle disciplines op dit gebied keuringen mogen uitvoeren.

Profiteer van de service

Wanneer u de keuring van uw verwarmingsketel laat uitvoeren door K.K. Brandertechniek profiteert u niet alleen van de beste kwaliteit, maar ook van een uitstekende service. Klanttevredenheid staat bij hen centraal en dat ziet u terug in de dienstverlening. Zo hebben ze een speciale serviceafdeling ingericht voor al uw vragen. Ook wanneer u een storing wilt melden aan uw installatie kunt u bij deze afdeling terecht. Ze zijn 24 uur per dag en 365 dagen per jaar beschikbaar via een hotline. Wanneer er dus een storing optreedt die zo snel mogelijk opgelost moet worden, helpen zij u verder. De serviceafdeling is centraal gelegen in het land. U hoeft dus nooit lang te wachten voordat de monteur bij u langskomt.

Maak een afspraak

Wilt u ook een keuring aan uw verwarmingsketel laten uitvoeren door deze specialist? Wilt u daarnaast meer informatie over de mogelijkheden of wilt u juist deskundig advies? Neem dan contact op met K.K. Brandertechniek. De professionals van dit bedrijf staan u graag te woord en luisteren naar uw wensen. Ook als u meteen een afspraak in wilt plannen, kunt het beste contact met hen opnemen.

https://kkbrandertechniek.nl/