Ererondje
Image default
Bedrijven

Verhoog de veiligheid van uw pand met bliksembeveiliging

Mulhuyzen Bliksembeveiliging is een familiebedrijf dat al bijna 70 jaar gespecialiseerd is in het ontwerpen, installeren en onderhouden van bliksemafleiderinstallaties, aardingssystemen en overspanningsbeveiliging. Als u op zoek bent naar een specialist die de bliksembeveiliging van uw pand in orde maakt én houdt, is deze specialist dus uw ideale partner. Zij zijn werkzaam in een breed werkgebied, namelijk in de gehele Benelux én Duitsland. Bovendien hebben zij in de jaren dat zij werkzaam zijn voldoende ervaring opgebouwd om u van professioneel advies te voorzien dat geheel is afgestemd op uw situatie. Een bliksemafleiderinstallatie van deze specialist is dus 100% een waardevolle investering.

Profiteer van verschillende voordelen bij deze expert

Schakelt u deze specialist in voor de installatie van bliksembeveiliging, dan profiteert u van meerdere voordelen. Denk in dit geval aan:

  • Scherpe prijzen; u ontvangt een product met een perfecte prijs-kwaliteitverhouding;
  • Veel expertise; de medewerkers beschikken over verschillende benodigde certificaten, waaronder het IPAF-certificaat, TAB & TAO en MABO
  • Diverse mogelijkheden; deze specialist installeert bliksemafleiders bij zowel nieuwe als oude als gerenoveerde panden;
  • Een compleet aanbod; u kunt hier niet alleen terecht voor bliksembeveiliging, maar ook voor aardingssystemen en overspanningsinstallaties.

Bovendien is Mulhuyzen Bliksembeveiliging een zeer prettige partner om mee samen te werken. Zo nemen ze de tijd voor u, komen ze hun afspraken na en houden ze u gedurende het proces op de hoogte. Ook ná het plaatsen van de bliksembeveiliging zorgen ze voor regelmatige inspectie en onderhoudsbeurten.

Schakel deze expert direct in

Het installeren van bliksembeveiliging is een taak die u beter niet te lang kan laten wachten. Hiermee verhoogt u namelijk de veiligheid van uw pand én van uw medewerkers. Schroom daarom niet om snel contact op te nemen met deze specialist. Zij vertellen u graag meer over alle mogelijkheden en komen snel voor u in actie. De contactgegevens vindt u op de website.

Gerelateerde artikelen

Dit is er nodig voor een schone grond verklaring

Verwen jezelf met extra comfort dat ook nog leuk is

huis in Spanje