Ererondje
Image default
Vervoer en transport

Verhuizen naar Rotterdam

Wilt u verhuizen naar Rotterdam? Jac Den Hollander wilt uw spullen graag verhuizen naar uw nieuwe woning in Rotterdam! Of wilt u uzelf overtuigen om in Rotterdam te gaan wonen? Hierbij een aantal punten over Rotterdam!

Een stad van het voetbal.

Feyenoord speelt al jaren in de Kuip, het stadion van voetbalclub Feyenoord. Tijdens de thuiswedstrijden is het stadion gevuld met duizenden enthousiaste voetballiefhebbers. De club is al sinds 1937 in dit stadion aanwezig en speelt de thuiswedstrijden met kwaliteit en succes. Heeft u meer zin om achterover een middagje voetbal te kijken kunt u altijd bij Sparta Rotterdam of Excelsior een kaartje kopen.

Rotterdam is de stad van de architectuur.

In Rotterdam wordt de architect in vrije handen gelaten. Wat niet bepaald raar is omdat het centrum ooit compleet verwoest was. De gebouwen en de stijl is uniek in Rotterdam. De unieke stijl begon met het Witte Huis dat jarenlang het hoogste kantoorgebouw van Europa was. Het Witte Huis staat er sinds 1897. Dit monument en tevens een café heeft veel doorgestaan maar is nog steeds één icoon in Rotterdam.

De stijl is sindsdien iets moderner geworden, omdat in 2025 The Dutch Windwheel gerealiseerd wordt. Dit duurzame gebouw zorgt voor verbetering van het milieu. Ook is er een Hotel, Sky lobby en woongelegenheden doormiddel van appartementen.

Dit geeft dus aan dat Rotterdam een groeiende stad is in positieve zin. Heeft u een nieuwe woning gevonden in Rotterdam? En zoekt u nog een verhuisbedrijf in Rotterdam? Dan staat Jac Den Hollander Verhuizingen voor u klaar!

Is Rotterdam veilig?

In een aantrekkelijke stad zoals Rotterdam is veiligheid een belangrijke voorwaarde. Er zijn politieagenten, stadswachten, stadsmariniers, handhaving en niet te vergeten de bewoners die ervoor zorgen dat Rotterdam een veilige stad is.

Streng en rechtvaardig.

Rotterdam heeft een strenge aanpak voor mensen die zich niet aan de wetten willen houden. Gemeente Rotterdam zet alle mogelijke middelen in om mensen die een wettelijke overtreding hebben begaan weer op het juiste pad te krijgen. Rotterdam helpt als dat nodig is maar pakt ook aan als dit moet.

Verhuizen naar Rotterdam

Heeft u dan toch gekozen voor een woning in Rotterdam? Dan moeten uw bezittingen ook mee naar het nieuwe huis? Dan verhuist Jac Den Hollander Verhuizingen graag uw spullen voor u!

Voor meer info :