Ererondje
Image default
Bedrijven

Verkoop perceel organiseren

Wil jij de verkoop van je perceel organiseren? Wanneer je een verkoop perceel wilt realiseren is het handig om eerst wat nuttige kennis te verschaffen over je perceel en het daarop gelegen object. Een kadastraal perceel heeft een globale ligging, deze wordt getoond op een Kadastrale kaart. Uit de kadastrale kaart kan je geen maten afleiden. Je kan wel perceelnummers, kadastrale grenzen en overige topografie vinden op de kadastrale kaart. Er staan geen exacte grenzen en maten op de kadastrale kaart. Je kan de maten ook niet afleiden uit deze kaart.

Globale ligging in de omgeving

Deze kennis is te verkrijgen via de website van kadastralekaart.com. Je krijgt door middel van deze website veel informatie over de ligging en de omgeving van je perceel. De grenzen van je perceel worden ook met je gedeeld. Op de Kadastrale kaart wordt de globale ligging van een kadastraal perceel getoond. Uit de Kadastrale kaart kan je geen maten afleiden, dus ook geen exacte grenzen. Een kadastrale kaart wordt ook vaak gecombineerd met een luchtfoto. De Kadastrale kaart bevat een luchtfoto uit voorgaande jaren. Het perceel en de omliggende percelen worden weergegeven. Het rapport bevat niet alleen luchtfoto’s, maar ook streetview-foto’s. Op de luchtfoto’s van de afgelopen jaren wordt de kadastrale kaart geprojecteerd. Er wordt dus een duidelijk beeld geschetst van de ligging van je perceel.

Kadastrale percelen

Je kan kadastrale percelen en grenzen ook zien liggen op een interactieve kaart van kadastralekaart.com. Je kan zoeken op een adres of perceelnummer. Je kan ook kiezen voor een luchtfoto of stratenplan als ondergrond. Met het stratenplan kan je de ligging van de kadastrale grenzen goed interpreteren. Wanneer je de kadastrale grenzen goed wilt zien is de luchtfoto erg makkelijk. Je kan zelfs zien hoe groot je het gebied op de kaart wilt zien. De omgevingskaart wordt ook wel gezien als het bestemmingsplan, maar dan in kaartvorm.

Gerelateerde artikelen

huis in Spanje

Hoe verkoop je een huis heel snel en toch voor een goed bod?

Het einde van de bromfiets