Ererondje
Image default
Vervoer en transport

Verpak uw producten snel en veilig’

Uw heeft uw eigen onderneming. Alles wordt via internet besteld en deze producten worden in pakketjes via de post verzonden. Het liefst wil u dat deze pakketjes veilig bij uw klanten aankomen. U wilt koste wat het kost voorkomen dat deze pakketjes onderweg breken. Daarom pakt u deze pakketjes zorgvuldig in. U bent toe aan vernieuwing, maar u weet nog niet precies hoe. U wilt graag dat het productie proces versneld wordt, maar dit mag zeker niet ten koste gaan van de kwaliteit. Uw producten worden ingepakt in folio. Op deze manier beschermd u ze tegen vuil, water en lucht. De folie beschermd de producten ook tegen ongedierte en voorkomt dat de producten beschadigd raken.

De oplossing; de krimpfoliemachine

Waarom zou u nog heel veel tijd, geld en energie besteden aan het verpakken van producten in folie als dit ook sneller kan. Met een krimpfoliemachine zijn uw producten zo verpakt. De bundelmachines zijn van goede kwaliteit, waardoor de krimpfoliemachine de producten op een snelle en ook goede manier kunnen verpakken in folio. Met een krimpfoliemachine zijn de producten die u wilt vervoeren zo goed beschermd, dat de kans op beschadiging zeer klein is. De kans op beschadiging is met de krimpfoliemachine niet alleen zeer klein, in krimpfolie zijn uw producten ook nog eens beschermd tegen vuil, water en lucht. Daarnaast voorkomt de krimpfoliemachine ook nog eens dat er ongedierte bij in uw pakketjes kunnen komen.

De krimpfoliemachine is ook nog eens beter voor het milieu en uw portemonnee. De krimpfoliemachine kunt u precies zo afstellen dat er geen plastic wordt verspild. De krimpfoliemachine is van zo’n hoge kwaliteit dat veel minder producten fout worden gebundeld dan met de hand. Op deze manier bespaart u met krimpfoliemachine ook nog eens folio.

Situaties waarin de krimpfoliemachine van pas kan komen.

De krimpfoliemachine is voor elk bedrijf dat via het internet adverteert gunstig. Bij al deze online shops worden producten online besteld. Dit is gunstig voor de klant. Klanten kunnen thuis hun producten ontvangen en online sites vergelijken. Daarnaast is het ook gunstig voor de ondernemer. Ze hoeven geen dure winkelpanden te huren en de kosten voor personeel kunnen beperkt worden. Echter komt het verpakken van producten hier wel bij kijken. De krimpfoliemachine helpt hierbij en ondersteunt de moderne ondernemer die op het internet adverteert, bij het veilig en snel inpakken van producten. De krimpfoliemachine is dus geschikt voor elke internetshop die zijn producten veilig en beschermd wilt laten bezorgen.

Voor meer info : http://vddriftverpakking.nl/verpakkingsmachines/krimpfoliemachine/