Ererondje
Image default
Dienstverlening

Verras uw geliefde met een foto in glas in de vorm van een hart

Een foto in glas in de vorm van een hart is hét perfecte cadeau voor uw geliefde wanneer hij of zij een romantische kant heeft. Een gepersonaliseerd geschenk doet het altijd goed bij mensen die hun dierbaren en herinneringen graag fysiek herinneren. Stuur een foto op naar Foto In Glas en zij maken er een eindproduct van waar u trots op bent. Dit bedrijf heeft meer dan 10 jaar ervaring met het verwerken van foto’s in glas en ze weten daarom met welke materialen het product van een zo hoog mogelijke kwaliteit wordt. Uw foto in glas in de vorm van een hart heeft de afmetingen 65x80x35 millimeter en heeft geen houder nodig. De onderkant van de hartvorm is namelijk vlak, zodat het glas stabiel op zichzelf kan blijven staan.

Verschillende vormen mogelijk

Naast een foto in glas in de vorm van een hart, kunt u bij Foto In Glas ook terecht voor glascadeaus in andere vormen dan een hart. Zo verkopen zij bijvoorbeeld ook een waxinelichthouder met foto. Dit item is uitermate geschikt voor een foto van een overleden dierbare. In het glas zit namelijk ook een houder voor een waxinelichtje. U kunt op deze manier iedere avond een kaarsje aansteken voor uw overledene. Daarnaast is het mogelijk om dit item cadeau te doen aan een vriend of vriendin die zijn of haar herinneringen graag fysiek herinnert in de vorm van een foto in het interieur. Een foto in glas is een originele en bijzondere manier om dit te doen.

Laat uw foto bewerken

Een foto die u in glas laat laseren bij Foto In Glas, hoeft u van tevoren niet te bewerken. Dit bedrijf vindt het juist fijn als u een originele en onbewerkte foto van een zo hoog mogelijke resolutie. De medewerkers van dit bedrijf bieden gratis standaardbewerking aan als onderdeel van hun service. Hierbij wordt de achtergrond van de foto verwijderd, zodat de foto het beste tot zijn recht komt.

https://www.foto-in-glas.nl/

Gerelateerde artikelen

Online winkelen bij thuisstore.com

Kies een schoonmaakbedrijf uit Breda dat u kunt vertrouwen

Bent u op zoek naar een mooie urn voor uw overleden huisdier?