Ererondje
Image default
Auto's en Motoren

Voor reparaties en de beste service gaat u naar dé autogarage van regio Berghem

Bij Autobedrijf Van Zoggel in Ravenstein weet u zeker dat u de beste service krijgt. Deze autogarage in de buurt van Berghem is niet merkgebonden en kan u dus helpen ongeacht welk merk auto u rijdt. Zij hebben kennis over verschillende automerken en hun specifieke onderdelen, maar ook bij vragen over algemene auto-onderdelen kunt u bij hen terecht. Zo zijn ze gespecialiseerd in autobanden en helpen ze u graag aan een nieuwe band die past bij uw situatie en uw auto. Bovendien is deze autogarage in de omgeving van Berghem een officieel Bosch Car Service-punt én ze hebben een eigen wasstraat. Naast reparaties en advies kunt u hier dus ook terecht voor een wasbeurt van uw auto.

Uw auto gerepareerd door een vakkundige monteur

Heeft u schade aan uw auto of maakt hij een raar geluid? Dan is het verstandig om langs te gaan bij een professionele garage voordat uw auto helemaal kapot gaat. Bij deze autogarage in de buurt van Berghem werken ervaren monteurs die uw auto grondig controleren aan de hand van de nieuwste technologische test- en meetapparatuur. Zo hebben ze elektronische apparatuur voor het balanceren van de banden en controleren ze uw remmen met behulp van een remmentestbank. Daarnaast hebben ze pc-gestuurde apparatuur voor het onderzoeken van uw motor, zoals voor de foutcode-uitlezing van motormanagementsystemen en de afstelling van dieselmoteren.

Ontvang een geldige apk bij uw nieuwe auto

Naast apparatuur voor het repareren van uw auto, kunt u bij Autobedrijf Van Zoggel in Ravenstein ook terecht voor een nieuwe apk. Rijden zonder een geldige apk is strafbaar en u kunt er een bekeuring voor krijgen. Plan daarom snel een afspraak in bij deze garage voordat uw apk verloopt. Daarnaast verkoopt deze garage ook occasions. Bekijk alle informatie op hun website of ga langs bij de garage voor het actuele aanbod. Bovendien wordt er bij de aanschaf van een nieuwe auto ook meteen voor een geldige apk gezorgd.

https://www.autobedrijfvanzoggel.nl/