Ererondje
Image default
Vervoer en transport

Waarom is de BMW s 1000 rr zo populair?

Mensen die op zoek zijn naar een BMW motor zijn op zoek naar kwaliteit. Echte motorfanaten kunnen dit beamen. Het rijden van een echte BMW motorrad geeft een speciaal gevoel. Deze krachtige motoren geven iedere rijder een enorme adrenalinekick en een ultiem gevoel van vrijheid. Je voelt je helemaal één met de weg en rijdt zo het avontuur tegemoet. Het zijn echte superbikes die geschikt zijn voor zowel het circuit als op de openbare weg. Daarnaast kun je met een motor ook van de gebaande paden afwijken en je eigen route volgen. Ook hoef je met een motor nooit in de file te staan, waar iedereen achteraan moet sluiten, glip jij lekker overal tussen door!

Voordelen van de BMW S 1000 RR

De BMW s 1000 RR is een van de nieuwe sportmodellen van BMW. Deze zogeheten superbike is voorzien van een krachtige 199 pk viercilinder motor en bevat daarmee genoeg power om alle andere weggebruikers achter je te laten. De BMW motorrad is voorzien van verschillende rijmodi zodat jij elke klaar bent voor elke situatie. Je kunt kiezen uit de Rain modus, speciaal voor natter wegdek. Een Sportstand en een Racemodus. En als laatste een speciale driftmodus. Verder zijn er nog een paar verbeteringen op het gebied van rijveiligheid doorgevoerd.

Het design van de BMW s1000rr is, zoals we van BMW mogen verwachten, super strak en gestroomlijnd. Dit oogt natuurlijk ontzettend stoer en sportief. Onder andere de zithouding is enorm verbeterd ten op zichte van vorige modellen. Andere wijzigingen zijn bijvoorbeeld de knipperlichten op de spiegels. Daarnaast is het hele model een stuk slanker gemaakt. Hierdoor is de motor niet alleen lichter van gewicht, maar ook een stuk minder lomp. Dit model is verkrijgbaar in 3 verschillende kleuren.

https://biqer.nl/bmw-s-1000-rr