Ererondje
Image default
Bedrijven

Wat is een adiabatische lucthkoeler?

Veel mensen vragen zich af wat de functie van een adiabatische luchtkoeler is. Dit is natuurlijk het verkoelen van een ruimte. Bij deze ruimte moet je niet denken aan de woonkamer bij jou thuis of jouw slaapkamer. Zo’n grote adiabatische luchtkoeler is eerder bedoeld om grotere ruimtes te verkoelen zoals een loods of werkplaats. Hoe werkt een koeler dan precies? De koeler houdt de lucht koud door verdamping van water. Dit alles gebeurd met hulp van een speciaal koelmembraan. Doordat deze constant bevochtigd is stelt hij de koeler instaat om zijn werk te doen. Voor iedereen die opzoek is naar een milieuvriendelijke manier van koelen is een adiabatische luchtkoeler de beste oplossing.

Waarom je moet kiezen voor DuraVert

Hier volgen een aantal redenen én feiten over DuraVert en waarom je voor hun moet kiezen.

Ten eerste is DuraVert de grootste distributeur van Portacool in de Benelux. Met hun brede assortiment is dat ook niet zo gek. Ze verkopen verschillende soorten mobiele luchtkoelers en de onderdelen en accessoires die hierbij horen. Dit alles tegen een lage prijs. Je moet ook weten dat er allen wordt gewerkt met top kwaliteitsproducten. Mede heirdoor heeft DuraVert al heel wat ervaring opgedaan in de verkoop, maar ook het verhuren, transporteren en onderhouden van mobiele adiabatische luchtkoelers. Mocht je een probleem of storing hebben kun je 24 uur per dag en 7 dagen in de week contact opnemen met DuraVert. Ze streven naar goede service en zullen hun best doen om jou als klant zo goed mogelijk te helpen en al je vragen te beantwoorden.

Portacool jetstream 240

Een populair product in het assortiment van DuraVert zijn de Portacool jetstreams. Deze zijn ideaal wanneer je een koeler nodig hebt voor bijvoorbeeld een fitnesszaal, winkel of evenement. Dit komt omdat ze makkelijk te verplaatsen zijn Het mooie aan deze koelers is dat ze behoorlijk energiezuinig zijn. Bovendien zijn ze ook erg stil. Je hebt verschillende soorten jetstreams. De Portacool jetstream 240 bijvoorbeeld. Deze koeler is qua voetstuk het kleinste in de serie. Hierdoor is deze kleinere koeler eenvoudig te verplaatsen en geschikt voor kleinere ruimtes.

https://duravert-portacool.com/jetstream-240/

Gerelateerde artikelen

De camper

Materiaalcontainer kopen, waar moet je opletten.

psychologie