Ererondje
Image default
Bedrijven

Wat te doen tegen een verstopte leiding?

Een verstopte leiding in huis kan voor behoorlijk wat overlast zorgen. Het niet kunnen gebruiken van douche, toilet en gootsteen leidt tot veel problemen. U kunt zelf het riool ontstoppen in Geldermalsen of u kunt een specialist inschakelen. Omdat het vaak om spoed gaat, beginnen de meeste mensen zelf met het ontstoppen. Ontstoppen kan met een plopper, vloeibare ontstopper of met een mengsel van soda en azijn. Hier moet echter bij gezegd worden dat dit vaak het probleem niet of maar gedeeltelijk oplost. Woont u in of bij Geldermalsen? Bel dan ontstoppingsdienst Geldermalsen.

Hulp inschakelen

Zoals gezegd worden de meeste verstoppingen maar gedeeltelijk opgelost wanneer je dit zelf probeert. Om schade en verdere problemen te voorkomen is het aan te raden om een specialist in te schakelen. Ontstoppingsdienst-Geldermalsen is uw partner bij rioleringsproblemen, ze staan 24/7 klaar om uw rioolprobleem op te lossen. Doordat het een lokaal bedrijf is, staan ze normaal gesproken dezelfde dag bij u op de stoep. Ze zijn bekend met de overlast die veroorzaakt kan worden door een verstopte leiding en doen daarom altijd hun best om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Bij u thuis aangekomen zullen ze eerst het riool inspecteren om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Zodra er in kaart is gebracht wat het probleem is, wordt dit met u besproken. Om niet voor verrassingen te komen te staan worden ook meteen de kosten besproken. Na uw akkoord zal de vakman aan de slag gaan om het probleem te verhelpen. Goed om te weten, een normale verstopping is normaal gesproken binnen een uur verholpen.

Ontstopt, hoe verder?

Een verstopping is in de meeste gevallen te voorkomen, door op te letten wat er in het riool terecht komt. In de badkamer zorgen voornamelijk haren voor verstopping. In de keuken zijn dit voornamelijk vet en etensresten en in het toilet zijn toiletpapier en maandverband de boosdoeners. Om problemen met het riool te voorkomen is het aan te raden goed op te letten met wat er in de leidingen terecht komt en regelmatig de leidingen door een specialist schoon te laten spuiten.

 

Voor meer info :