Ererondje
Image default
Bedrijven

Wilt u een loods huren? De specialist nabij Roosendaal heeft veel ervaring

Op het moment dat u goederen laat opslaan, wilt u zeker zijn dat u vertrouwt op jarenlange ervaring. Kies daarom voor De Wit Opslag in Ossendrecht. Dankzij de gunstige ligging van de loodsen transporteert u uw goederen eenvoudig door de hele Benelux. Kies uit één, twee of zes loodsen van verschillende afmetingen. Blijf dichtbij uw goederen met een aangrenzende kantoorruimte of laat uw vracht verplaatsen door een heftruck chauffeur te huren. Wat is de meest geschikte optie voor uw bedrijf als u een loods gaat huren, dichtbij Roosendaal? Geef het door als u contact op neemt voor opslag en overslag bij De Wit Opslag.

Profiteer van een gunstige locatie als u een loods in de omgeving van Roosendaal gaat huren

U vervoert al uw goederen het liefst met het grootste gemak door heel de Benelux. Iets wat hierbij helpt is het kiezen van een makkelijk te bereiken locatie. De Wit Opslag is gelegen tussen de havensteden van Antwerpen en Rotterdam, een eenvoudig bereikbaar vanaf de snelweg. Vanuit deze standplaats wordt het verder distribueren van uw vracht kinderspel. Met een ruim aanbod aan opslagplaatsen in de vorm van een loods, is er altijd een passend aanbod dat u kunt huren nabij Roosendaal. Gaat uw voorkeur uit naar een loods met of zonder kantoorruimte? En heeft u behoefte aan een laaddok? Het ervaren team van dit bedrijf luistert graag naar uw wensen.

Een loods huren in een formaat naar wens nabij Roosendaal

Bent u op zoek naar loodsen die in verschillende afmetingen te huren zijn? Zo is er een grote loods met een oppervlakte van 5200 m2, beschikbaar met kantoorruimte en laaddok. Daarnaast kiest u ook uit kleine units á 600 m2 en 750 m2. Welke loods wilt u graag huren bij De Wit Opslag nabij Roosendaal? Dit bedrijf is gespecialiseerd in goederenopslag en bevindt zich in Ossendrecht. Voor meer informatie over de beschikbare loodsen en de best mogelijke optie voor uw bedrijf, neemt u vrijblijvend contact op. De medewerkers van de De Wit Opslag denken graag met u mee en adviseren welke loods u het beste kunt huren.