Ererondje
Image default
Aanbiedingen

Zoekt u een ervaren makelaar in Hilversum?

Woningkwesties kunnen veel tijd, energie en geld kosten. Als u een huurwoning zoekt, een huis wilt kopen – of juist verkopen of verhuren – of een taxatie nodig heeft, dan bespaart u zichzelf een heleboel moeite door daarbij professionele hulp in te schakelen. Een makelaar in Hilversum lijkt misschien duur, maar door de kennis en ervaring die zij hebben op de huizenmarkt bespaart u uzelf enorm veel tijd, moeite en onvoorziene kosten. Op die manier wordt uw investering er zo uit gehaald.

Gebundelde krachten en jarenlange ervaring

Dorenbos|Rasch Makelaars in Hilversum is ontstaan in 2004 toen Carel Rasch en Patrick Dorenbos besloten hun – toen al jarenlange – ervaring als makelaar in ’t Gooi te bundelen. Door samen te werken kunnen zij een breder scala aan services aanbieden, waardoor het gehele overzicht van de woningmarkt en het netwerk waarmee zij werken, blijft groeien. Ondertussen hebben zij meer dan 1.400 woningen succesvol verkocht en honderden mensen aan een nieuw huis geholpen. U kunt ook bij hen terecht voor een taxatie of een gratis waardebepaling.

Gratis waardebepaling

Eén van de eerste stappen in het proces van verkoop of verhuur is het bepalen van de waarde van uw woning. U kunt bij een makelaar van dit makelaarskantoor een gratis waardebepaling aanvragen als u benieuwd bent naar de waarde van uw woning in Hilversum of als u wilt weten wat uw mogelijkheden zijn bij een eventuele verkoop (of verhuur) van uw huis. Het is mogelijk om een erkende taxatie uit te laten voeren. Het uitgebreide rapport dat ze daarbij opstellen wordt erkend door het NWWI en allerlei officiële instanties zoals hypotheekverstrekkers. Aan een taxatie zijn kosten verbonden.

Een klantvriendelijke werkinstelling

Bij Dorenbos|Rasch Makelaars werken ze met een geweldige werkethiek die hun diensten supertoegankelijk maakt. Alle vragen zijn welkom. Bij het antwoord op de vraag of tijdens de diensten die deze makelaars leveren zal geen onnodige poespas gebruikt worden. Zij streven ernaar duidelijke taal te gebruiken en precies te doen wat ze u beloofd hebben.

https://www.dorenbosrasch.nl/