Ererondje
Image default
Onderwijs

Alles wat je moet weten over de functie Office Manager

Bij Fabius Opleidingen kun je allerlei opleidingen volgen die je praktijkgericht opleiden tot een functie in de kantoorwereld. Ook als volwassene die al een carrière in een ander beroep achter de rug heeft. Zo heb je er bijvoorbeeld de opleiding Office Manager. In dit artikel lees je alles over de functie en de opleiding van office manager bij Fabius Opleidingen. Geïnteresseerd? Lees dan dus vooral verder.

De functie Office Manager

Een office manager zorgt ervoor dat alles op kantoor soepel en efficiënt verloopt. Het is dus een belangrijke functie. Je kunt terechtkomen bij ontzettend veel verschillende organisaties. Kantoren komen in elke branche wel voor. Je kunt dus gaan voor iets waar je echt interesse in hebt. Zo kun je terechtkomen bij commerciële bedrijven, maar ook bij culturele organisaties. Als dit je aanspreekt is de opleiding tot office manager misschien wel iets voor jou.

Wat je leert tijdens de opleiding

Tijdens de opleiding behaal je twee diploma’s. Het eerste is Administratief Medewerker en daarna Office Manager. Je doet praktijkgerichte kennis op zodat je meteen na het behalen van de diploma’s aan het werk kunt gaan. Je leert onder andere organiseren, plannen en leiding geven. Daarnaast wordt ook foutloos zakelijk Nederlands schrijven erg belangrijk gevonden.

Na de opleiding

Na de opleiding kun je aan het werk als office manager. Dit is nog steeds een veelgevraagde functie in zowel parttime als fulltime functies. De office manager is een belangrijke schakel tussen de medewerkers en doordat deze medewerkers steeds vaker flexwerken is een office manager onmisbaar. De kans dat je een relevante functie vindt is dus vrij groot. Het salaris dat je kunt verwachten hangt van allerlei zaken af. Het is daarom beter om dit zelf te ondervinden.

Voor meer info :