Ererondje
Image default
Banen en opleidingen

Als starter naar een detacheringsbureau in de financiële dienstverlening

Je kunt je bij een detacheringsbureau in de financiële dienstverlening aanmelden wanneer jij aan de slag wilt in de wereld van banking en insurance. In het bank- en verzekeringswezen wordt voortdurend gewerkt aan innovatieve projecten. Hier kunnen opdrachtgevers goede, gedreven krachten bij gebruiken. Er wordt wel vaker gedacht dat alleen ervaren professionals kunnen werken via een detacheringsbureau in de financiële dienstverlening, maar niets is minder waar. Ook starters in deze branche kunnen hier uitstekend terecht, zoals bij detacheringsbureau inVentiv. Hier krijg je alle gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen, waardoor je voortdurend werkt aan het opbouwen van een flinke dosis ervaring binnen deze specifieke branche.

Starters bouwen ervaring op via een detacheringsbureau in de financiële dienstverlening

Wanneer je een opleiding hebt op het financiële vlak, dan heb je in de theorie al een mooie basis. Toch weten we allemaal dat veel opdrachtgevers niet alleen zoeken naar een ‘papiertje’, maar ook naar de nodige ervaring. Wat nu als je deze ervaring nog niet hebt? Juist dan is het werken via een detacheringsbureau in de financiële dienstverlening ideaal. Wanneer je via een detacheringsbureau werkt, kom je met verschillende opdrachtgevers en projecten in aanraking. Het is dé manier om de ervaring op te doen die je voor je verdere carrière nodig hebt.

Kies voor een ervaren partij die in jouw belang denkt

Wanneer je eenmaal hebt besloten dat je als starter ervaring op wilt gaan doen via een detacheringsbureau in de financiële dienstverlening, dan is het goed om te kiezen voor een partij die in jouw belang denkt. Bij inVentiv kun je aan de slag gaan via een traineeship. Je behaalt WFT modules en volgt diverse opleidingen en cursussen. Daarnaast kun je je voordeel doen met persoonlijke coaching en inhoudelijke competentietrainingen. Kortom, hier vind je alle mogelijkheden die jij nodig hebt om écht te ontwikkelen. Benieuwd? Check de website van deze organisatie of neem contact met ze op voor meer informatie en advies.

https://www.inventiv.nl/