Ererondje
Image default
Banen en opleidingen

Begeleiding voor werkzoekende

Heb je ooit een keer van het uitzendbureau Naswerkt gehoord? Dit is een uitzendbureau met meerdere vestigingen in de regio’s Nijmegen en Den Bosch. Dit bureau heeft geen specifieke focus op branches waardoor de kans groter is dat jij hier een geschikte en passende baan vindt. Hier krijg je passende en persoonlijke begeleiding met het zoeken van een geschikte baan. Zo ontvangen ze een lijst van eisen waaraan de kandidaat aan moet voldoen. Met deze lijst weten ze precies waar ze naar moeten zoeken. Nemen ze dan toch contact op met jou? Dan weet je dat ze geïnteresseerd zijn en je zeker een kans maakt op deze baan! Handig om te weten voor als je het eerste gesprek in gaat.

Neem contact op met Naswerkt

Ben jij werkzoekende? Neem dan contact op met Uitzendbureau Den Bosch. Zij weten als geen ander dat het moeilijk is om starter te zijn op de arbeidsmarkt. Het is daarom fijn om tijdens deze periode wat begeleiding te hebben. Vooral als je nog niet de ervaring of portfolio hebt die het bedrijf vraagt. Het is daarom belangrijk dat er iemand is die een goed woordje voor je kunt doen en je hierbij helpt. Dit ene zetje kan er snel voor zorgen dat het bedrijf er uiteindelijk voor kiest om jou aan te nemen.

Dus ben jij werkzoekende en kun jij wel wat hulp gebruiken om op de arbeidsmarkt te komen? Neem dan contact op met Naswerkt. Zij helpen je graag verder met het vinden van jouw droombaan.