Ererondje
Image default
Banen en opleidingen

Sales Consultant

Sales Consultant

Heb jij uitzonderlijke communication skills, een hoge gunfactor en een winnaarsmentaliteit? ontvang jij energie van de roep om elke dag het beste uit jezelf te halen? en lijkt het je interessant om dat te doen te een markt die – als het aan ons ligt – fulltime op de kop gezet gaat geworden? dan afzoeken we jou.

Bij Jobs & Media Group wensen we erachter komen wat mensen drijft en dit overzetten naar een ultieme wedstijd tussen bedrijven en specialisten. Vanuit inzicht in intrinsieke koopwaar, persoonlijke ambities en individuele kwaliteiten, professionals aan jawel koppelen. We afzoeken mensen die hier net zo geestdriftig van geworden als wij en van elke dag een succesboek wensen maken. Jouw rol we vermelden het sales consultant, maar dat dekt niet fulltime de lading. We afzoeken hoogproductieve mensen die we een inherent markt toevertrouwen, inhouse opleiden en die daarmee zo snel misschien een track hoogtepunt opbouwen. Je houdt je bezig met new business, accountmanagement en recruitment.
Jouw werkzaamheden building long-lasting relationships :
je bent aansprakelijk voor het binnenhalen van nieuwe vrouwen en onderhoudt relaties met onze bestaande vrouwen understanding :
je leert zowel organisaties als kandidaten op elk vlak kennen meaningful connections :
je richt je op het fabriceren van enkelvoudig perfecte verbindingen autoriteit guidance :
je begeleidt professionals intens tijdens het sollicitatieproces – van oriënterend gesprek tot de salarisonderhandeling we verwachten een energieke en professionele mentaliteit waarbij je snel kunt schakelen tussen serious en play.

Iemand die bereid is er elke dag vol voor te gaan. Wat we je bieden een uniek uitstapje om jouw carrière een instant boost mee te schenken persoonlijke coaching en een in- en uitwonend trainingsprogramma – toegang tot onze inherent academy een goed honorarium en nog betere incentives ( denk aan maandelijkse clublunches en trips naar ibiza, valencia en zelfs rio de janeiro ) 175 jonge en gedreven collega’s met dezelfde winnaarsmentaliteit de kans om als autoriteit een business op- en uit te opbouwen de kans om vrouwen en professionals te bedienen bij het bewerkstelligen van hun toekomstdromen een nieuwerwets bureau met fifa-kamer, air hockey, pingpong een fasttrack managementtraject wat wij verwachten we afzoeken overwegend naar mensen met de juiste spirit, waar we bergen mee kunnen tegenstribbelen en die bij de jmg-cultuur passen.

Je bent in elk geval :

in het bezit van een bachelordiploma ( hbo ), liefst in een commerciële koers ondernemend, proactief en aansprakelijk ambitieus, gedreven en gemotiveerd goed in netwerken en relaties bouwen een titelhouder – opofferen is geen optie

https://www.vindazo.nl/keywords/consultant.html