Ererondje
Image default
Eten en drinken

Bestel een ontbijt voor een ander of gewoon voor jezelf

Wie houdt er nou ook van om een ontbijt op bed te krijgen of van een uitgebreid ontbijt waar je zelf niks voor hoeft te doen? Precies, dat is toch iedereen! En laten wij jou daar nou mee kunnen helpen. Een uitgebreid en persoonlijk ontbijt, want je kan kiezen uit vele opties. Lees snel meer over een ontbijt bestellen.

Ontbijt bestellen voor een ander

Nóg leuker is het natuurlijk om dit als cadeau te geven, gegarandeerd dat je met dit cadeau scoort bij je partner, vrienden en/of familie. Wat ook geweldig is dat je dit gewoon vanuit je (luie) stoel kunt bestellen, je hoeft er niet eens voor te bellen!

Veel verschillende opties

Je hebt ontzettend veel keuzes voor je ontbijt. Je hebt een klassiek ontbijt, dit bevat bijvoorbeeld verschillende soorten Hollandse kazen. Ook gaan we mee met de tijd en kun je een vegetarisch ontbijt bestellen, hierbij houden ze rekening met de vleeswaren die er dan dus niet bij zullen zitten. Maar ook kun je kiezen uit een Frans ontbijt met, je raad het al, croissants en Franse kazen! Verder zijn er nog zoveel meer opties, zoveel dat ik er wel een boek over kan schrijven. Daar zit jij vast niet op te wachten en bent vast al aan het watertanden en kan niet wachten om wat te bestellen. Natuurlijk zijn het allemaal vers bereidde producten, en dit proef je!

Extraatje

Om het nog mooier te maken, kun je er handmatig nog meer bij bestellen. Denk aan Tony Chocolonely, Merci, Celebrations en zelfs een roos! Zo scoor je natuurlijk helemaal. Goed, je wil nu wel een ontbijt bestellen? Kijk maar snel op www.ontbijt.nl