Ererondje
Image default
Groothandel

Bij deze specialist kun je online een schuimblusser voor op kantoor kopen

Bij een specialist als Veiligheid Centraal koop je een schuimblusser online. Nadat je deze online besteld hebt, zal hij binnen enkele werkdagen bij je bedrijf bezorgd worden. Behalve een schuimblusser kopen, kun je ook andere blusmiddelen aanschaffen, bijvoorbeeld brandblussers, brandslanghaspels en rookmelders. Je kunt de deze zelf bevestigen, maar dit ook laten doen door professionals van het bedrijf die de schuimblusser (online) aanbieden. Deze kunnen je de beste locatie aanwijzen om de brandpreventiemiddelen te bevestigen, plus ze hebben de technische kennis.

Zorg voor meer dan één blusmiddel op kantoor

Een schuimblusser kopen is stap één in het creëren van een brandveilige werkplek. Je wilt jouw werkomgeving natuurlijk optimaal beschermen tegen brandschade. Let er wel op dat je een schuimblusser niet kunt gebruiken om vet- en oliebranden mee te blussen. Om optimaal beschermd te zijn tegen brand op kantoor, kun je het beste verschillende blusmiddelen aankopen. Je kunt bijvoorbeeld verschillende schuimblussers kopen en deze op meerdere locaties op kantoor laten bevestigen, maar je kunt ook kiezen voor een brandslanghaspel of rookmelder. Installeren kan zelf, maar u kunt het ook laten doen door een professional. Overweeg eens je schuimblusser te kopen bij Veiligheid Centraal en deze ook door hen te laten bevestigen op kantoor.

Optimale voorbereiding op eventuele brand

Een schuimblusser kopen houdt in dat je jezelf voorbereid op branden die op kantoor en de werkvloer kunnen ontstaan. Maar wat doet een schuimblusser nu eigenlijk? Simpel gezegd creëert deze een soort van schuimdeken die het brandende materiaal bedekt en luchtdicht maakt. Hierdoor kan de vlam zich niet voeden aan zuurstof, wat inhoudt dat er geen nieuwe vuurhaard kan ontstaan. Een vuur dat geen toegang tot zuurstof heeft, kan niet uitbreiden en zal doven. Een schuimblusser is voor de meeste vuren ideaal, behalve voor vlammen die ontstaan uit brandende olie of vet: hiervoor heb je andere vuurbestrijdingsmiddelen nodig, zoals een branddeken. Het bevestigen van je brandblusser gebeurt met een muurbeugel aan de muur.

https://www.veiligheidcentraal.nl/