Ererondje
Image default
Vakantie

Boek een vakantie op de camping in Twente

Heeft u vakantieplannen voor de zomer? Nog niks geboekt, denk dan eens aan vakantie in eigen land, zoals kamperen op de camping in Twente. Deze camping ligt midden in de natuur het is een perfecte plek om te kamperen in op jouw vakantie.

Een heerlijke camping in Twente

De camping in Twente is een kleine natuurcamping en bestaat uit 25 comfortplekken met stroom, water en eigen afvoer. Daarnaast beschikt de camping in Twente over een sanitair gebouw met douches, toiletten vloerverwarming en een afwasgelegenheid. Op de camping zit daarnaast ook nog een kleine winkel, waar u elke ochtend verse broodjes kunt halen. Ook is er een grote speeltuin naast de receptie en zijn er diverse kleine speeltuinen op de camping in Twente. U kunt bij de receptie ook terecht voor friet, snacks en pizza. Wilt u gezellig iets eten, dan kun je in een van de dorpjes of grotere steden in Twente gezellig uit eten gaan.

Midden in de natuur

De camping in Twente is de midden in de natuur gelegen, hierdoor ervaart u een groot gevoel van rust. Toch is het centrum niet ver weg. Ook is de camping een goede uitvalbasis om de provincie Twente verder te verkennen. Zo zijn er veel wandel- en fietsroutes in de buurt. Ook ligt de camping in Twente ideaal voor het bezoek aan een paar groter steden. De natuur camping in Twente is dan de ideale plaats om de verblijven. Liever iets anders dan sportief bezig zijn? Je kunt ook gaan shoppen of cultuur snuiven in een van de museums of steden in de buurt. Ontdek het zelf en boek uw campingplek op de camping in Twente. Kijk op de website van de camping in Twente voor de actuele beschikbaarheid en tarieven. Zo boek je een heerlijke kampeervakantie in Twente.