Ererondje
Image default
Eten en drinken

Cocktail Workshop Amsterdam leert je shaken!

Cocktails drinken, wanneer kan dat niet? Op een zonnige dag in de tuin, op het terras, in de bar, in de club, op het strand, in een hotel, met je vriendinnen, met je vriend en ga zo maar door. Het is altijd lekker om een cocktail te drinken. Maar hoe leuk is het om dat zelf te kunnen maken? 

Leer shaken

Cocktail workshop Amsterdam bied je de mogelijkheid om zelf je cocktails te leren maken! Zo kun je in je eigen keuken ook deze bijzondere combinaties uit proberen en je vrienden of familie blij maken met je eigen geshakete drankjes. Je leert tijdens cocktail workshop Amsterdam veel verschillende cocktails te maken, waardoor je niet alleen maar gespecialiseerd in een bepaalde cocktail en je anderen met meerdere combinaties kunt verrassen. Het gaat natuurlijk grotendeels over de smaak van de cocktail, maar eigenlijk is het uiterlijk van de cocktail net zo belangrijk. Je moet, wanneer je de cocktail ziet, gelijk zin hebben om deze op te drinken. Ook dat leer je bij cocktail workshop Amsterdam, daar laten ze je jouw cocktail omtoveren tot een spectaculair drankje. 

Proeven

Dit alles leer je bij cocktail workshop Amsterdam in maar liefst 1,5 uur. Je leert per persoon 2 soorten cocktails maken. Maar als je slim bent ga je met je vriendinnen deze cocktail cursus Amsterdam doen, en kun je achteraf elkaar leren hoe je cocktails maakt! En niet onbelangrijk, tijdens deze cursus mag je natuurlijk ook proeven. 

Info

Cocktail workshop Amsterdam geeft je een introductie en een kort verhaal over de geschiedenis van de cocktail. Je steekt er dus ook nog wat van op. De recepten worden uitgebreid aan je vertelt en dan is het shaken en proeven maar! Voor de benodigdheden hoef je zelf niet te zorgen, cocktail workshop Amsterdam regelt alles voor je.