Ererondje
Image default
Mobiliteit

De beste fiets apps voor onderweg

 

Dankzij de digitale tijdperk en de moderne fietsen die tegenwoordig bestaat is fietsen nog nooit zo leuk geweest! De leukste fietsroutes van Nederland staan online. Bovendien bestaan er digitale tools, waaronder apps, die de telefoon ervaring naar een geheel nieuw level brengen. Hierin kun je de leukste en beste fiets apps voor onderweg vinden. Tegenwoordig kun je van alles op je smartphone vinden! Voor de fanatieke en de recreatieve fietsers zijn er apps voor op de fiets die perfect bij de rijstijl zullen passen!

Strava cycling:

Strava cycling is een ideale app voor de sportieve fietsers onder ons. Het is een populaire app met GPS. Maak je profiel aan op Strava cycling en al je handige fietsinformatie wordt opgeslagen. Op deze app worden diverse uitdagingen gedeeld met de sportieve fietsers. Op deze app wordt onder andere je snelheid, afstand, verbrande calorieën, nieuwe records, locatie en gps route opgeslagen. Vergelijk de resultaten met de mede Strava cycling gebruikers.

Fietsnetwerk

Voor de recreatieve fietser bestaat er de super leuke fiets app genaamd Fietsnetwerk! Op de app Fietsnetwerk vind je allermooiste fietsroutes van Nederland. De zoekresultaten kun je op de app verfijnen zodat je alleen maar de fietsroutes te zien krijgt waar je behoefte aan hebt. Pas het aan op basis van locatie, thema of juist een lekkere fietsroute in de buurt. 

Cyclemeter

Voor de wielrenners is de Cyclemeter een van de meest geavanceerde fiets apps die het moment maken voor de wielrenners. Je telefoon wordt binnen een paar seconde tot een innovatieve fitness app met verschillende functies omgetoverd. Denk maar aan GPS functie, kilometerteller, snelheidsmeter en nog veel meer. Je kan het zo instellen dat je alleen data ziet waar je interesse in hebt. Met deze app kun je zelfs trainingen volgen,  verbind het met andere fietsapps en gebruik al je geregistreerde fiets data!