Ererondje
Image default
Mobiliteit

Mango Mobility is een vertrouwd adres als het om brommobielen gaat

U zoekt een betrouwbare elektrische scooter? Bij Mango Mobility bent u op het juiste adres. E-scooters worden door zowel jong als oud gebruikt. Het rijden op een elektrische scooter heeft veel voordelen. U stoot tijdens de ritten geen CO2 uit. De scooter maakt nauwelijks tot geen geluid. En u hoeft niet meer langs het tankstation. Opladen doet u namelijk gewoon thuis.

Ruim aanbod

Bij Mango Mobility kunt u kiezen uit diverse e-scooters van het merk Emco. Er zijn sportieve modellen en traditionele scooters voor in de stad. Populair op dit moment is ook de Biro. We hebben het dan over een stoere e-car met vier wielen. De afmetingen zijn: lengte 184 cm en breedte 103 cm. De Biro is geschikt voor vervoer van thuis naar het werk en ook voor weekend-uitjes naar vrienden of richting de stad. De Biro mag op de stoep geparkeerd worden.

Scootmobiel in vele soorten

Ook scootmobielen zijn in veel vormen te verkrijgen bij Mango Mobility. Er zijn vaste modellen, vouw-scootmobielen en overdekte exemplaren. Overdekt zijn ook brommobielen, tevens bekend als 45 km auto’s. In een 45 km wagen mag u zonder rijbewijs rijden. Pluspunten van deze elektrische wagen zijn onder meer:

* een brommobiel is comfortabel;

* een brommobiel is duurzaam;

* een brommobiel is snel.

Tegenwoordig zijn alle brommobiels elektrisch. Ze verbruiken geen benzine, maar rijden op een moderne accu. Die accu’s waren een lange tijd punt van discussie, maar de grootste onrust is voorbij. Accu’s voor brommobiels zijn tegenwoordig erg goed. Ze laden razendsnel op en gaan lang mee. Stel u bent onderweg en de accu dreigt leeg te raken. U kunt dan gebruikmaken van laadpunten die op steeds meer plekken verschijnen. Wordt het een elektrische scooter, een Biro, een scootmobiel? Mango Mobility is benieuwd naar uw keuze. Als u wilt langskomen voor een testrit, dan kan dat in Almelo, Amsterdam, Barneveld, Brielle, Grou, Haarlem, Haren, Hengelo, Den Bosch, Rotterdam, Utrecht, Wateringen of Weesp.

Voor meer info : https://www.mangomobility.nl