Ererondje
Image default
Woning en Tuin

De beste service bij het kiezen van een schuifpui!

Afgelopen mei waren mijn man en ik ons aan het richten op een schuifpui. Wij wisten niet welke mogelijkheden er waren en wat voor voordelen een goede schuifpui ons kon opleveren. Na veel zoekwerk op internet, zijn wij een aantal showrooms gaan bezoeken. Uiteindelijk hebben wij ervoor gekozen om ons verder te oriënteren op een schuifpui van Schipper Ede.

Goed geholpen bij het kiezen van de juiste schuifpui

Schipper Ede heeft ons goed geholpen bij het kiezen van de juiste schuifpui. Ze luisterden goed naar onze wensen en hebben ons op een juiste, objectieve manier geadviseerd. De persoonlijke aandacht die wij kregen van Schipper Ede verbaasde ons gigantisch. Met een gerust hart hebben wij uiteindelijk de schuifpui gekocht die het beste bij ons paste. Wij vonden het erg belangrijk dat de schuifpui onze woonkamer met de tuin zou verbinden, alleen hadden wij geen enkel idee hoe wij dit het beste konden aanpakken. Daarnaast wilden wij graag dat de schuifpui rust en warmte uit zou stralen en makkelijk te gebruiken was. Na langs te zijn gegaan in de showroom hebben mijn man en ik afzonderlijk van elkaar, drie schuifpuien geselecteerd. Hierbij hebben wij allebei gelet op onze criteria. Uiteindelijk kwam er een schuifpui uit die wij allebei hadden opgeschreven. Na het advies van de medewerker hebben wij gekeken of deze schuifpui ook echt daadwerkelijk in ons huis paste. Dit bleek te kunnen en nog steeds hebben wij veel profijt van deze schuifpui!

Vakkundig gemonteerd

Toen wij de schuifpui uiteindelijk hadden gekocht, schoot ons toch nog iets te binnen. Dom dat wij daar niet eerder aan hadden gedacht! Mijn man en ik hebben eigenlijk allebei twee linkerhanden en het monteren van de schuifpui zou een erg lastige klus voor ons worden. Gelukkig kwam Schipper Ede direct met een goede oplossing. Zij hebben ervaren en vakkundige monteurs die onze schuifpui voor ons zouden monteren. Precisie was namelijk erg belangrijk en daarom gaven wij dit liever uit handen. En alsof het monteren nog niet genoeg was, werd alle rommel ook nog eens opgeruimd!

Een absolute top!

Wij adviseren een schuifpui van Schipper Ede ten zeerste! De vakkundigheid en service zijn naar onze mening ongeëvenaard!  

Voor meer info :