Ererondje
Image default
Woning en Tuin

De keuze voor een veegmachine

Er zijn talloze veegmachines op de markt. Velen daarvan zijn geschikt voor de particuliere markt, professionele veegmachines vindt u bij een dealer. Als u een veegmachine zoekt voor continu, professioneel gebruik kunt u het beste de veegmachines bekijken van merken die uitsluitend parkmachines produceren zoals deze Tielburger veegmachines. De reden hiervan is dat de expertise er hoger is. Een van de producenten van tuin- en parkmachines is het Duitse bedrijf Tielbürger. Dit merk levert degelijke, oersterke machines met de mogelijkheid deze uit te breiden met vele accessoires. Lever- en garantietermijnen zijn uitstekend en u zult jaren plezier hebben van de aanschaf van een Tielbürger machine.

Slimme veegmachines

De veegmachines van Tielbürger zijn uit te breiden met allerlei accessoires. Maar kijken we naar het basis model, dan zijn er 5 versies die vooral verschillen wat betreft de sterkte van de motor. Het begint met een goede veegmachine voor particulier gebruikt en eindigt moet robuuste modellen voor continu gebruik. De veegmachines kunnen worden uitgevoerd met vier verschillende borstels; een zachte, een harde, de gootborstel en de sneeuwborstel. Ze zijn ondanks hun forse gewicht makkelijk wendbaar en gebruiksvriendelijk. Dikke luchtbanden maken het verplaatsen van de machine licht als een veertje.

Veegmachine accessoires

Wat de veegmachines van Tielbürger uniek maakt is dat deze kunnen worden uitgevoerd met vele accessoires. Enkele voorbeelden zijn de blad-, hooi-, stro- en mestschuif, de opvangbak, een stofkap of een elektrische water sprenkelinstallatie. Wat deze veegmachines bijzonder rendabel maakt zijn de accessoires voor gladheidbestrijding. Hierdoor bouwt u de machine in een handomdraai om tot een sneeuwmachine. Deze accessoires zijn een sneeuwschuif, sneeuwkettingen en all-weather wielen. Wordt het vroeg donker dan is de veegmachine uit te voeren met een koplamp voorzien van een oplaadbare accu. Uiteraard moeten we de sneeuwborstels niet vergeten. Deze mogelijkheden maken de aanschaf van zo’n veegmachine aanzienlijk aantrekkelijker.

Voor meer info :