Ererondje
Image default
Groothandel

Dit bedrijf adviseert je over de ideale horeca espresso koffiemachine in de regio Eindhoven

Het vinden van de ideale horeca espresso koffiemachine in de buurt van Eindhoven kan een moeilijke opgave zijn. Er is namelijk een enorm grote keus uit verschillende apparaten. Welke moet je nu kiezen en welke past het best bij jouw bedrijf? Je wilt je gasten natuurlijk de allerbeste koffie serveren. Gelukkig is daar EKS. Dit bedrijf is gespecialiseerd in horeca espresso koffiemachines in de regio Eindhoven en Den Bosch en helpt jou met het adviseren over een goede horeca espresso koffiemachine.

De diensten

Bij EKS krijg je uitgebreid advies over welke horeca espresso koffiemachine in de regio Eindhoven het best bij je past. Hierbij wordt gekeken naar je persoonlijke situatie. EKS biedt niet alleen koffiemachines voor in de horeca, maar ook voor thuis of op kantoor. Ook hier word je er uitgebreid over geadviseerd. Bovendien kun je bij dit bedrijf terecht voor een Basis Barista Training en verkoopt het zijn eigen koffiemerk: Dicarlo koffie.

Het bedrijf

EKS is gevestigd in Dongen en bestaat al sinds 1992. Die jarenlange ervaring kan het bedrijf goed gebruiken bij het adviseren van zijn klanten. Alleen de beste medewerkers worden aangenomen, en je kunt ervan uitgaan dat je op een goede en betrouwbare manier wordt geholpen. Het feit dat het bedrijf onafhankelijk opereert, draagt hier aan bij. Zo weet je zeker dat je de juiste keuze maakt bij het kiezen van een horeca espresso koffiemachine in de regio Eindhoven.

Klantvriendelijk

Tevens is EKS erg klantvriendelijk. Er wordt uitgebreid de tijd genomen voor jou als klant. Bovendien kun je altijd vrijblijvend een adviesgesprek aanvragen, die zo snel mogelijk voor je wordt ingepland. De medewerkers zijn geduldig en vriendelijk. Ze willen dat je met een glimlach de deur uitloopt. Daarom krijg je ook de mogelijkheid om de koffie te proeven, voordat je deze aankoopt. Dit helpt enorm bij de keuze van de juiste koffie of het juiste apparaat.

https://www.ekskoffie.nl/