Ererondje
Image default
Banen en opleidingen

Dit werving- en selectiebureau helpt je aan een baan in de Food branche

Ben jij op zoek naar een passende werkgever of werknemer binnen de levensmiddelenindustrie? De specialisten van werving- en selectiebureau MY Recruitment zijn gespecialiseerd in de Food branche. Zij hebben jarenlange ervaring in het koppelen van een geschikte kandidaat met een passende vacature, waardoor een goede match ontstaat. Zij doen dit aan de hand van vier waarden, namelijk kennis, juiste match, persoonlijk en kwaliteit. Deze specialisten maken gebruik van de aanwezige kennis om een kwalitatieve, langdurige match te vinden. Dit realiseren zij door een persoonlijke connectie aan te gaan met zowel de kandidaten als de opdrachtgevers.

Vind een geschikte kandidaat door deze specialist

Binnen de Food branche is de vraag naar geschikte kandidaten groot, waardoor je wel een professioneel werving- en selectiebureau kunt gebruiken. De specialisten van MY Recruitment leren jouw organisatie en wensen kennen, zodat zij een passende kandidaat vinden. Zij zorgen ervoor dat niet alleen de kwaliteiten van de kandidaat overeenkomen met hetgeen dat je zoekt, maar ook de persoonlijkheid. Hierdoor is het mogelijk dat je met deze kandidaat een langdurige arbeidsrelatie aangaat.

Vind een passende baan met de hulp van deze expert

Dit werving- en selectiebureau is te allen tijde op zoek naar geschikte hoogopgeleide kandidaten die vacatures willen vervullen in de Food branche. Bij deze specialist ben je meer dan enkel een cv. Zij kennen de verschillende vacatures en willen ook jou leren kennen. Dit doen zij tijdens een uitgebreid interview waarin ze jouw wensen bespreken. Hierdoor zoeken zij gericht naar een functie die echt bij jou past. Ben je uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek? De specialisten van dit werving- en selectiebureau in de Food branche bereiden jou goed voor, zodat je een zo goed mogelijke indruk kunt achterlaten. Mocht je onverhoopt niet worden aangenomen, dan bespreken zij de feedback van de werkgever met je, zodat je weet waar je aan kan werken voor je volgende gesprek.

Neem contact op met deze specialisten

Dit werving- en selectiebureau in de Food industrie helpen werkgevers en werknemers om elkaar te vinden. De focus ligt hierbij op het vinden van een goede match, waardoor een kwalitatieve, langdurige arbeidsrelatie ontstaat. Ben jij geïnteresseerd in de diensten van MY Recruitment? Neem dan gerust contact op met deze specialisten.

https://www.my-recruitment.com/