Ererondje
Image default
Groothandel

Diverse soorten frisdranken voor de horeca

Diverse soorten frisdranken voor de horeca

Wie drinkt het niet? Wanneer je de BOB bent op een feestje, je uit je werk een terrasje pakt of met je kinderen uiteten bent. Jaarlijks worden er heel wat liters frisdrank geconsumeerd. Niet alleen in hotels, restaurants of cafés. Thuis wordt er ook behoorlijk wat frinksdrank gedronken. Bij de een staat de koelkast nog voller met frisdrank dan de ander. De laatste jaren zijn vooral de light versies favoriet. Vooral onder de mensen die dol op frisdrank zijn, maar ook aan de lijn willen denken.

Soorten Frisdrank

Het is alle maten en soorten te verkrijgen. In grote flessen van zowel plastic als glas. Voor uit de tap. In eenpersoon flesjes en natuurlijk ik blikjes. Frisdranken is in alle maten te verkrijgen. Daarnaast zijn er verschillende soorten frisdrank. Cola, Sinas, Cassis, 7up, Cristal Clear en Ijsthee. En dan zijn deze soorten ook nog onder te verdelen in merken. Op het gebied van frisdrank is er heel wat te verkrijgen.

Zoals al eerder genoemd zijn er van de smaken frisdrank ook verschillende versies te verkrijgen. Denk alleen maar aan de cola. Je hebt de traditional. Er zijn mensen die liever gaan voor de light, om zodoende een beetje op de lijn te letten. De met minder suiker wordt gedronken door mensen die wegens ziektes als diabetes hun suiker consumptie moeten beperken. Zo zijn we al heel wat versies bij langs gegaan, maar dan hebben we het nog niet eens gehad over de verschillende smaken. Je hebt cola met vanille smaak en er is cola te verkrijgen met een vleugje kers. Niet alleen binnen de cola zie je de verschillende smaken op de markt komen. Ook andere frisdranken passen product aan op de behoefte van de consument. De komende jaren zullen hier vast en zeker meer smaken bij komen, want de vraag naar de exclusieve frisdrank is groot. Tegenwoordig wil men niet alleen de basic frisdranken als rivella bestellen. Nee, men wil ook kunnen variëren.

Doelgroep

De doelgroep voor Frisdrank is groot. Al vanaf steeds jongere leeftijd willen kinderen niet meer ranja drinken. Jonge kinderen drinken al veel liever frisdrank. Frisdrank is ook populair onder jongeren. Sommige kopen zelfs dagelijks een blikje frisdrank in de supermarkt. Onder volwassenen zijn de frisdranken ook populair, maar zij preferen de exclusieve frisdrank boven de gewone basic frisdrank als cola, sinas en 7up. Onder de volwassen zijn ook light en met minder suikers versies populair.

Voor meer info : https://www.horecagoedkoop.nl/frisdrank