Ererondje
Image default
Banen en opleidingen

Een carrière switch maken met de loopbaancoach in Utrecht

Met de loopbaancoach in Utrecht kom je erachter waar jij echt je geluk kunt vinden. Het is niet altijd veen gemakkelijk om echt it te vogelen waar je het geluk kunt vinden in je carrière. Ben je echt iemand die graag carrière maakt of wil je liever genieten van de vrijheid die je hebt of ben je iemand die alleen maar werkt voor het geld. Er zijn allemaal verschillende mensen op deze aarde en iedereen heeft een eigen manier van het inrichten van zijn of haar leven. Maar uit ervaring wordt gesproken door de loopbaancoach in Utrecht als het gaat om het geluk dat mensen echt beleven in het werk dat zij uitvoeren. 

Waar werk je voor?

Vaak werkt men voor het geld, maar is niet echt op zijn plek zegt de loopbaancoach in Utrecht. Er komen veel mensen langs die niet meer willen werken in het werk waar zij al jaren hun geld mee verdienen. Het verdient dan wel goed, maar ik ga niet met mijn plezier nar mijnwerk wordt er dan geroepen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Je moet niet alleen maar kunnen genieten van de momenten dat je niet aan het werk bent, maar het geluk moet hem ook zitten in het wek dat je dagelijks en misschien wel veertig uren n de week moet doen. 

Het vinden van geluk in je werk

Met de hulp van de loopbaancoach in Utrecht kom je erachter wat voor soort werk wel ect bij je past en waar je voor je plezier naar je werk zou gaan. Dit doet de loopbaancoach in Utrecht onder andere door te starten met een kennismakingsgesprek om erachter te komen wat jij leuk vindt om te doen. IS dat werken op een kantoor en bijdragen aan de missie en visie van een bedrijf in de zakelijke markt of heb je meer met het werken in de praktijk en met je handen. Samen met de loopbaancoach in Utrecht zal je het uitvinden!Gerelateerde artikelen

10 redenen om nu van baan te wisselen

Met de loopbaancoach in Hilversum kom je achter je sterke punten

Rijschool Amersfoort | De lengte van rijlessen