Ererondje
Image default
Internet marketing

Een goede website voor een lage prijs

Dat kan bij de beste Website Rotterdam wij maken website voor beginnende ondernemers, tegen een lage prijs. Wij weten als geen ander dat een website laten maken soms wel duizenden euro’s kan kosten, als startend bedrijf is dat erg veel geld. Dat kan ook anders en hoeft dus ook niet zo duur te zijn,  je kunt ook voor een bedrag onder de duizend euro een goede website laten maken. Die er professioneel uitziet en niet veel onder doet van een dure website. Maar wel een goede gebruiksvriendelijkheid heeft, en makkelijk te beheren is.  

Waarom een goede website belangrijk is 

Een goede website is best belangrijk, helemaal als je een webshop hebt waarbij dat je verkoopplatform is. Als jij iets koopt online wil je dat alles duidelijk is, anders klik je vaak de site weg. Dit heeft allemaal te maken met de gebruiksvriendelijkheid van een website, je wil gelijk de aandacht trekken bij een klant. Een klant bepaald dit al met een paar kliks of hij op een website blijft of niet. Door je site daarom goed overzichtelijk te maken, en duidelijk aan te geven waar je alles kunt vinden. Is er een grote kans dat iemand een aankoop doet op je website. 

Service en diensten 

Naast het maken van een website kunt ons altijd bellen voor advies of verbetering. Zo zijn er veel websitebouwers die een site maken en die aanleveren wij niet. Wilt u bijvoorbeeld een nieuwe pagina op de site, dan willen wij dat gerust voor u doen. Of heeft u al een site en wilt u die verbeteren dan kunnen wij ook helpen. Om te kijken wat we kunnen verbeteren en geven tips in wat het slimst is om te doen. Soms zijn de kleinste aanpassing al genoeg, maar voor dingen als een betaalsysteem kunnen we installeren op een website.