Ererondje
Image default
Groothandel

Een nieuwe fiets koopt u bij een betrouwbare fietsenwinkel in de buurt van Breda

Nederland staat bekend als een echt fietsland. Bijna nergens ter wereld ziet u zoveel mensen op de fiets als bij ons. Wanneer u uzelf regelmatig verplaatst met de fiets, weet u ook dat uw stalen ros regelmatig behoefte heeft aan onderhoud en zelfs eens in de zoveel tijd vervangen moet worden. Een fietsreparatie laat u het liefst natuurlijk over aan een ervaren bedrijf dat gespecialiseerd is in alles wat met fietsen te maken heeft. Hiervoor gaat u naar een betrouwbare fietsenwinkel, zoals Van Boxel Tweewielers in Galder, nabij Breda. Zij zorgen ervoor dat uw tweewieler weer als nieuw is. Valt de fiets niet meer te repareren? Dan kunt u een nieuwe uitzoeken in de showroom. Zo zit u nooit lang zonder vervoer!

U heeft de keuze uit verschillende soorten fietsen

Of u nu op zoek bent naar een elektrische of niet-elektrische fiets, een mountainbike of een stadsfiets, u vindt het allemaal bij Van Boxel Tweewielers. Zij hebben fietsen voor mensen van alle leeftijden, dus ook een kinderfiets schaft u aan bij deze fietsenwinkel in de buurt van Breda. Vindt u het lastig om een keuze te maken tussen de uiteenlopende fietsmodellen? Dan kunt u een van de deskundige medewerkers van dit bedrijf vragen om advies op maat. De ervaren fietsspecialisten luisteren naar u en vertellen u graag welke tweewieler er aansluit bij uw wensen en behoeften. Zo gaat u gegarandeerd met een geschikte fiets naar buiten.

Breng een bezoek aan de fietsspeciaalzaak

Wanneer u een nieuwe fiets wilt kopen, brengt u een bezoek aan deze fietsenwinkel in Galder, vlak bij Breda. Ook voor reparaties kunt u langskomen bij Van Boxel Tweewielers. Bent u niet in de gelegenheid om zelf langs te gaan. Dan is het mogelijk om te profiteren van de breng- en ophaalservice voor fietsen van deze speciaalzaak. Ideaal als u met een lekke band langs de weg staat bijvoorbeeld! Voor het maken van een afspraak of meer informatie over de diensten van de specialist kunt u altijd een bezoek brengen aan hun website.