Ererondje
Image default
Banen en opleidingen

Een outplacementtraject op maat

Wordt jouw functie wegbezuinigd en sta je dus binnenkort op straat? Vraag dan hulp aan Focus Nederland! Hier werken ervaren coaches die je helpen snel een nieuwe, passende baan te vinden. Aan het begin van je persoonlijke outplacementtraject heb je eerst een intakegesprek. Er wordt daarin gekeken wat jouw wensen en behoeften zijn tijdens de begeleiding naar een nieuwe baan. Ondersteuning kan namelijk op diverse manieren geleverd worden. Zo krijg je begeleiding van een jobcoach en zoekt een jobsearcher voor jou naar een nieuwe, passende baan.

Krijg inzicht in jouw talenten en kwaliteiten

Jouw persoonlijke loopbaancoach van Focus Nederland helpt je wanneer je vragen hebt bij het vinden van een nieuwe baan. Bijvoorbeeld als je moeite hebt met het geven van een impuls aan je loopbaan, of als je niet weet welke functie er écht bij je past. Samen met je persoonlijke loopbaancoach ga je op zoek naar jouw kwaliteiten en jouw sterke punten. Zo wordt er een loopbaanplan gemaakt, die de weg vormt naar jouw droombaan. Hiervoor gebruikt jouw loopbaancoach allerlei instrumenten en tests. Je krijgt bijvoorbeeld een eigen loopbaanportaal. Hier vind je allerlei informatie, jouw persoonlijke opdrachten en diverse tests. Op deze manier heb je alles dat je nodig hebt voor het vinden van een uitdagende nieuwe baan eenvoudig op één plek, en kun je eenvoudig gebruikmaken van de deskundige begeleiding van jouw eigen loopbaancoach. Zo eindigt jouw outplacementtraject met een leuke nieuwe baan!

Ontdek de services van deze expert

Ben je je baan kwijtgeraakt, bijvoorbeeld door een reorganisatie? Neem dan meteen contact op met deze specialisten. Ze geven altijd deskundig advies en een goede begeleiding naar een nieuwe baan. Heb je nog vragen over hoe jouw outplacementtraject eruit gaat zien en over hoe jouw loopbaancoach je kan begeleiden naar een nieuwe baan? De medewerkers van deze organisatie staan je graag telefonisch te woord voor het beantwoorden van al je vragen.