Ererondje
Image default
Vakantie

Een pittoresk huis huren in Denemarken

Wilt u een huis huren in Denemarken? Denemarken is een prachtig land met een mooie natuur en ook vele leuke plaatsjes zoals Kopenhagen, Aalborg, Odense enz.

Denemarken is onder de Nederlandse bevolking ook een erg populair vakantieland, in 2014 werd er geteld dat ongeveer 1 miljoen mensen op vakantie waren geweest naar Denemarken. Als je dan op vakantie gaat kun je natuurlijk altijd een huis huren in Denemarken maar voor welke prijs en waar kan je dan het best een huis huren, nou ga ik je een paar opties opnoemen en wie weet zit jij dan binnenkort ook wel in Denemarken.

Je hebt natuurlijk allemaal verschillende locaties waar je een huis kan huren in Denemarken. Je kan er voor kiezen om een huis te huren aan het strand, een huis in een mooi plaatsje in Denemarken of in de mooie natuur van Denemarken.

Een prachtig huis huren in Denemarken

Het eerste huis dat je kan huren in Denemarken is een huis dat ligt in Stege. Dit huis heeft 2 slaapkamers en een slaapzolder met een totaal van 6 bedden, ook heeft het huis 1 badkamer een keuken en een woonkamer. Het huis heeft een beoordeling gekregen van 4,9 van de 5 wat dus een uitstekende beoordeling is. Als allerlaatste wil je natuurlijk weten wat dit huis in Denemarken kost om te huren. Het huis kost per nacht € 88,-.

Dan gaan we door naar het volgende huis dat je kan huren in Denemarken. Dit huis ligt op een steenworp afstand van de zee. Het huis ligt in Rømø wat het meest zuidelijk gelegen waddeneiland is van Denemarken. Het is dan ook een erg populair dat je kan huren in Denemarken. Mocht je daar heen willen dan heb je de beschikking over 2 slaapkamers, 1 badkamer en er is plaats voor maximaal 6 personen. Het huis is van binnen erg modern en van buiten ook erg mooi. Verder heb je een prachtig uitzicht die je  iedere morgen kan bewonderen als je wakker wordt. Het huis heeft een beoordeling van een 5 uit 5 wat een fantastische beoordeling is. Het huis kost per nacht € 41,-.

Voor meer info : https://www.feriepartner.nl/