Ererondje
Image default
Woning en Tuin

Eiken vloer gezocht

Met onze dansschool zijn we op zoek naar een bedrijf dat voor ons een nieuwe eiken vloer kan leveren en leggen. Onze oude vloer is namelijk wel aan vervanging toe omdat er al zo veel op gedanst is. Bij een dansvloer is het wel erg mooi als er een klassieke houten vloer ligt en daarom hebben we gekozen voor een eiken vloer. We zouden het wel erg fijn vinden als het snel gelegd en geleverd wordt zodat we snel weer aan de slag kunnen gaan met dansen. Ook willen we dat het door een professioneel bedrijf gelegd wordt zodat er na een tijd geen onverwachte kosten komen en ook niet dat er iets niet goed gelegd wordt. Het moet gewoon snel en goed gebeuren zodat het ons zo min mogelijk tijd kost.

Bax houthandel

Nadat we een tijd hadden gezocht kwamen we uiteindelijk uit bij Bax houthandel, dit is een bedrijf wat alles regelt qua vloeren. We lazen ook alleen maar goede recensies over het bedrijf en dit was natuurlijk een goed teken. We besloten in zee te gaan met Bax en legde contact. We werden vriendelijk geholpen en alles werd goed geregeld. Ook gaven ze ons nog het nodige advies en dat vonden we erg fijn. We hadden er een goed gevoel bij en besloten onze nieuwe eiken vloer te bestellen bij Bax houthandel.

De nieuwe vloer

De nieuwe eiken vloer is nu ongeveer een week geleden gelegd en het ziet er echt heel erg mooi uit. Iedereen is weer erg blij dat er een nieuwe vloer is om op te dansen. Ook zijn we erg tevreden want het is erg snel en vakkundig gelegd. We zijn erg blij met onze eiken vloer van Bax houthandel en zullen dit bedrijf zeker bij iedereen aanraden. Dus ben jij nou op zoek naar een nieuwe vloer? Ga dan naar Bax!

Voor meer info :