Ererondje
Image default
Relatie

Geef je carrière een boost!

Jij zit in de knel in je carrière en kan wel wat hulp gebruiken. Dan is loopbaanbegeleiding de ideale stap om te zetten. Met loopbaanbegeleiding kan jij je probleem in kaart brengen, je probleem oplossen en binnen no time zit jij weer vitaal in je loopbaan.

Carrièrepoort is een loopbaanbureau die gespecialiseerd is in loopbaanbegeleiding. Met landelijk werkende loopbaancoaches is er altijd wel een loopbaancoach in de buurt. Een loopbaantraject kan verschillende vormen hebben en is altijd toegespitst op jou. Elk loopbaantraject is dus maatwerk.

Elk loopbaantraject bij Carrièrepoort bestaat uit onderstaande zes stappen.

  1. Kennismaking en een vertrouwd en veilig gevoel krijgen, oftewel een klik hebben bij deloopbaancoach;
  2. Analyse van jouw loopbaanvraag en het opstellen van een plan van aanpak;
  3. Creëren van nieuwe inzichten en het leren van nieuwe technieken;
  4. Het toepassen van jouw nieuwe inzichten en technieken;
  5. Evaluatie of je loopbaanvraag is opgelost / je doelen zijn bereikt.
  6. Het resultaat van het loopbaantraject duurzaam maken.

 

Bij stap 1 zorg je er voor dat de loopbaancoach iemand is die bij jou past en waarvan jij denkt dat die jou daadwerkelijk kan helpen. Als dit zo is kunnen jullie aan de slag en zal er allereerst een analyse worden gemaakt van jouw loopbaanvraag, waaruit een persoonlijk plan van aanpak volgt. De derde stap zorgt er voor dat jij zo nodig tot nieuwe inzichten komt en nieuwe vaardigheden leert, daaruit volgt dat je dit gaat toepassen en uiteindelijk jouw doelen bereikt. Tijdens de evaluatie kijken jullie hierop terug en zorg je samen dat je loopbaanvraag 100% beantwoord is. Het enige wat nog rest is de resultaten duurzaam maken.

Wil je meer informatie over loopbaanbegeleiding en wil je sparren met een loopbaancoach? Bel dan naar Carrièrepoort op 010 – 785 71 78 of mail even naar info@carrierepoort.nl

 

Voor meer info : http://www.carrierepoort.nl

Gerelateerde artikelen

Gratis chatten met vreemden

De stress van rijlessen

De gevaren van online dating