Ererondje
Image default
Relatie

De gevaren van online dating

 

In het verschillende media worden we nogal eens bang gemaakt over online contacten. Deze contacten lopen vaak verkeerd af. Iemand ontmoet via één van de vele datingwebsites zijn of haar droompartner. Deze blijkt later echter enkel op je geld uit te zijn. En nadat je geld hebt overgemaakt is deze persoon met de noorderzon vertrokken. Iedereen begrijpt wel dat het niet verstandig is om een geld bedrag over te maken naar iemand die je niet kent. Waarom doen zoveel mensen dit dan toch? Het antwoord is eigenlijk te simpel. Liefde maakt blind! Jij dacht dat je een relatie aan het opbouwen was en nu je al zo lang leuk contact hebt. Deze mensen zijn er echter puur op uit om jou zoveel mogelijk geld af te troggelen. Naast jou hebben ze vaak nog vele andere mensen gedupeerd!

 

Is het daarom af te raden om je in te schrijven bij een datingsite?

Het antwoord op deze vraag is: Nee! De meeste mensen die ingeschreven staan op een datingsite hebben wel degelijk serieuze bedoelingen. Jij trof misschien de verkeerde persoon. Laat je daardoor niet uit het veld slaan. Maar wees vooral verstandig in je beslissingen. Vertrouw je de andere persoon niet. Stop dan gewoon met het contact. Wanneer je wel een klik hebt en je hebt interesse in de andere persoon; hoe pak je dit dan aan? Loop in ieder geval niet te snel van stapel. Zorg ervoor dat je meerdere malen contact met de ander hebt gehad. En wanneer je dan eens een fysieke afspraak wilt en iemand in het echt ontmoeten doe dit dan in een openbare gelegenheid. Op deze manier kun je velig online daten en een goed beeld krijgen van de ander. Zonder dat je in een vervelende situatie bij jou thuis of bij hem of haar thuis. Kijk op www.welkeonlinedatingsite.nl voor meer informatie over datingsites.

 

Welke datingsite kiezen?

Wanneer je op zoek gaat naar een geschikte datingsite voor jou, dan zul je al snel zien dat er honderden datingsites zijn. Elk met hun eigen doelgroep. Wij raden het af om je in te schrijven bij gratis datingsites. Hoewel dit op het eerste moment een goed alternatief lijkt, zul je nu misschien wel begrijpen dat deze datingwebsites ook mensen aan trekt die minder goede bedoelingen hebben. Bij betaalde websites worden mensen gescreend. En zijn daarom veel veiliger en betrouwbaarder!

Voor meer info :