Ererondje
Image default
Gezondheid

Gemakkelijk donkere vlekken op been verwijderen

Hoe kom ik aan donkere vlekken?

Donkere vlekken zijn een veelvoorkomend huidprobleem dat in de meeste gevallen niet schadelijk is voor onze gezondheid. Donkere vlekken zijn als het ware pigmentvlekken of pigmentophopingingen worden het ook wel genoemd. Dat is een soort van verstoring van de huid. Deze ontstaan meestal door de schadelijke straling van de zon. Maar kunnen ook ontstaan door wondjes, acne, huidirritatie, eczeem en littekens.

 

Donkere vlekken voorkomen

Donkere vlekken op het lichaam kunnen zeker voorkomen worden, maar vaak moet je daar al op jonge leeftijd mee beginnen. Bijvoorbeeld met een goede bescherming tegen de zon. Ouderdomsvlekken ontstaan vaak op latere leeftijd, de hoofdoorzaak van levervlekken want zo worden ze ook wel genoemd, zijn de schadelijke stralen van de zon. Een goede zonnefactor smeren is een must om deze vlekken te voorkomen.

 

Donkere vlekken op been verwijderen

Donkere vlekken op het been kunnen verlicht worden middels verschillende methodes. Zo heb je keuze uit Lasertherapie, smeren van lichtmakende cremes of chemische peelings. Wat in de meeste gevallen het beste werkt is toch wel de huidcreme. Het is in deze dan wel de bedoeling dat je voor de juiste creme kiest die ook daadwerkelijk het donkere pigment aanpakt. Kies bijvoorbeeld voor Skinlight creme. De lotion is speciaal ontwikkeld om donker pigment te verlichten.

 

Hoe goed werkt Skinlight creme?

Wanneer je Skinligh gebruikt en dat doet volgens de aanwijzingen, dan werkt dit product heel effectief. Je dient de lichtmakende gel twee maal daags op de probleemhuid aan te brengen, dus alleen op de donkere vlekken. De creme trekt vrij snel in, dus een minuutje later kun je de huid al bedekken. Je gebruikt Skinlight minimaal 4 weken, na deze 4 weken zie je licht resultaat. Je dient de creme dan langer door te gebruiken om uiteindelijk de vlek helemaal weg te krijgen. Vaak duurt dit zo’n 8 weken in totaal. Wanneer de donkere vlek verdwenen is, kun je stoppen met gebruik en de creme alleen nog als onderhoudskuur toepassen. Denk hierbij aan twee keer per week.

 

Wil je meer weten over Skinlight?

Kijk dan eens op hun webshop: skinlight.nl/shop of voor de Belgische lezers skinlight.be

 

Voor meer info : http://www.ouderdomsvlekken.be