Ererondje
Image default
Woningen

Goedkope deur kopen

 

Moderne technologieën voor gevelbeglazing van gebouwen
“Was glas vroeger bedoeld om raamopeningen te vullen, nu wordt het steeds vaker als wandmateriaal gebruikt”. Hier is een logische verklaring voor: de transparantie en reflecterende eigenschappen van glas zorgen ervoor dat het een geslaagde aanvulling is op elk architectonisch ensemble. Een van de meest opvallende voorbeelden van niet-standaard gebruik van glas is het Louvre.

 

Naast de esthetische waarde hebben glazen gebouwen echter een speciale functionaliteit: een persoon voelt zich op straat, maar tegelijkertijd bevindt hij zich in het gebouw.

In de praktijk zijn glazen gevels niet zo eenvoudig: de uitvoering ervan vereist het gebruik van geheel andere technologieën, niet die welke worden gebruikt bij de fabricage van ramen. Tatiana Semenova is van mening dat hier allereerst de vraag is naar de toepasbaarheid van de materialen die worden gebruikt voor het vervaardigen van dragende constructies. Ook de bevestiging van het glas is belangrijk en natuurlijk de esthetiek van doorschijnende gevels.

KUNSTSTOF PROFIEL
Ondanks het feit dat PVC het meest wordt gebruikt voor de vervaardiging van ramen, is het inferieur aan andere profielen in gevelbeglazing. Hier is een logische verklaring voor. Met hoge thermische isolatie-eigenschappen is het plastic profiel niet sterk genoeg. Zelfs gewone raamblokken worden verstevigd met een stalen profiel, om nog maar te zwijgen van de kunststof gevelconstructies. Zoals de praktijk leert, zijn gevels met PVC-profielen niet het beste en niet het meest winstgevende idee vanuit financieel oogpunt.

 

ALUMINIUMPROFIEL
Maar het aluminium profiel is een uitstekende oplossing voor het beglazen van grote gebouwen. Het aluminium profiel is licht van gewicht en bestand tegen invloeden van buitenaf, het is bestand tegen aanzienlijke belastingen. Voor de productie van aluminium profielen worden moderne technologieën gebruikt die de problemen van geluids- en warmte-isolatie oplossen.

Bevestiging van dubbele beglazing
Het volgende belangrijke detail is de technologie van het bevestigen van dubbele beglazing, die de mogelijkheid bepaalt om een ​​bepaald gevelontwerp op een behuizing te gebruiken. Op dit moment worden de profielsystemen conventioneel verdeeld in twee groepen volgens de montagemethode: klassieke paal-ligger- en ligger-en-liggersystemen, evenals elementgevelsystemen. Ramen met dubbele beglazing van het rek-en-liggersysteem worden in het gevelframe geïnstalleerd en eraan bevestigd. Zo’n gevel wordt meestal met behulp van steigers buiten het gebouw gemonteerd. De bouw van hoogbouw impliceert echter niet het gebruik van bossen.

De technologisch meest geavanceerde oplossing voor beglazing van gevels zijn elementensystemen, ook wel bloksystemen genoemd. Dergelijke systemen omvatten het samenstellen van de gevel uit vooraf gemaakte cassettes, gevolgd door hun installatie en installatie van beugels in het gebouw. In tegenstelling tot de installatie van dubbele beglazing op het frame van een klassiek systeem, is dit proces veel handiger en sneller. De elementen van de gevel worden op enigerlei wijze opgetild. Ook zijn elementgevels de enige mogelijke oplossing voor het beglazen van wolkenkrabbers.

Gevelbeglazing.
Het bedrijf staat klaar om u de implementatie aan te bieden van alle, zelfs de meest complexe gevelconstructies bij de constructie van residentiële, administratieve en individuele gebouwen. De specialisten van ons bedrijf voeren al het nodige werk uit, van metingen tot de installatie van producten bij u op locatie.

De kosten van fabricage en installatie van constructies worden in elk geval afzonderlijk berekend en zijn afhankelijk van de complexiteit en de hoeveelheid benodigde werk. Om een ​​meetadviseur voor het object te bellen, bel of neem contact op met het dichtstbijzijnde verkoopkantoor.

Wat betreft de esthetische kwestie van doorschijnende gevels, hebben experts hier twee typen geïdentificeerd: standaard en structureel. Het belangrijkste verschil zit hem in de manier waarop de glaseenheid is bevestigd. Structurele beglazing maakt de gevel luchtiger, omdat de externe dragende elementen praktisch onzichtbaar zijn. Dit effect wordt bereikt door het gebruik van complex gevormde dubbele beglazing, waartussen de voegen worden afgedicht. Deze methode van glasbevestiging verhoogt echter aanzienlijk de prijs van beglazing van de gevel en de kosten van de werking ervan.

Goedkope deur kopen

Nieuwe Ramen En Kozijnen

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0143-pvc-deuren-prijzen.html