Ererondje
Image default
Meubels

Het oud-eiken dressoir past in ieder interieur

Een oud-eiken dressoir is een onderdeel in een woning dat je niet vaak ziet in interieurs. Maar het is wel een meubel dat veel charme heeft, dat heeft vooral te maken met het materiaal waar het van is gemaakt. Je ziet de charme van het materiaal dan ook terug in het oud-eiken dressoir dat er wordt gemaakt. Je ziet een dressoir staan in de showroom en je bent direct verkocht. Dat is het effect dat het oud-eiken dressoir op je kan hebben. Het bestaat namelijk uit hout dat al meer dan honderd jaar oud is en van over de gehele wereld vandaan kan komen. Het hout wordt overal vandaan gehaald, om zo de meest unieke en uiteenlopende meubelen te kunnen maken voor de klanten. 

Polijsten van het hout

Het hout dat er wordt gebruikt voor het oud-eiken dressoir is in die tijd dat het hout werd gemaakt gepolijst en dat is de reden dat het een uniek karakter met zich meebrengt. Ieder oud-eiken dressoir heeft zo zijn eigen verhaal, omdat het hout zomaar uit een willekeurig land kan komen. Het hout wordt onbehandeld verwerkt, om op deze manier de charmes er in te kunnen houden. De planken worden eerst gevonden die goed passen bij het oud-eiken dressoir dat er wordt gemaakt. Wanneer deze zijn gevonden, worden deze uiteraard wel schoongemaakt en ontdaan van grove stukken en elementen. 

Sfeer bepalend

Het oud-eiken dressoir heeft een zeer authentieke uitstraling en dat draagt bij aan een andere sfeer in je interieur. Maar het mooie aan het oud-eiken dressoir is dat deze in ieder interieur te passen is. Je hebt een warmere sfeer in je woning en daarvoor hoef je niet per se een authentieke stijl te hebben, in een moderne inrichting is het ook mogelijk. Een echte eye catcher in je woning bereik je met het plaatsen van een oud-eiken dressoir.