Ererondje
Image default
Woning en Tuin

Inboedel Opruimen.com regelt het, discreet en professioneel

Het moeten leegruimen van de woning van een dierbare die zojuist is overleden is een vervelend karwei. Niet iedereen is in staat om dit zelf te doen. Wellicht bent u er fysiek of emotioneel niet toe in staat, of heeft u er geen tijd voor. Welke reden u dan ook heeft, bij Inboedel Opruimen.com nemen we deze klus van u over. U hoeft alleen maar onze hulp in te schakelen en ons specialistische team ruimt binnen de deadline de woning leeg. We laten de woning bezemschoon achter, zodat deze klaar is voor verhuur of verkoop.

Iedere woningsoort leeggeruimd

Of het nu gaat om een appartement leegruimen, een seniorenwoning leegruimen of een aanleunwoning bezemschoon opleveren, Inboedel Opruimen.com kan er altijd voor zorgen dat het huis binnen zeven dagen volledig leeggeruimd is. Wij komen altijd eerst in de woning kijken, zodat we kunnen inschatten hoe we het beste te werk kunnen gaan. Ook kunnen we dan een offerte voor u opmaken. Voordat wij onze werkzaamheden starten kunt u desgewenst nog dierbare spullen uit de woning halen die niet weg mogen. Vervolgens zullen wij zo snel mogelijk het huis leegruimen en hoeft u zich nergens zorgen om te maken. 

Nuttige bestemming

De inboedel afvoeren gebeurt respectvol en discreet. Overige huisraad wordt netjes ingepakt in neutrale dozen en vervolgens afgevoerd. Wij zijn geen opkoper van inboedel en andere spullen en zullen dan ook nooit spullen van uw dierbare verkopen. Wel kunnen we ervoor zorgen dat bepaalde meubelen of andere spullen een mooie tweede bestemming krijgen, zodat iemand anders er blij mee gemaakt kan worden. Neem direct contact met ons op en laat ons u het werk uit handen nemen. U kunt zich dan richten op andere zaken die van belang zijn en kunt erop rekenen dat wij de woning in perfecte staat achter laten.

Voor meer info : http://www.inboedelopruimen.com/