Ererondje
Image default
Groothandel

Kunststof stelvoetjes voor uw machines

Elke machine heeft poten nodig. Een van de sterkste voetjes die kunt kopen, zijn kunststof stelpootjes. Deze vormen de basis van elke machine. Caldic Techniek is gespecialiseerd in conveyor componenten. Zij voorzien bedrijven in de conveyor-, machine- en apparatenbouw van kwalitatief hoogwaardige stelpoten. Deze specialisten hebben enorm veel ervaring en jarenlang kennis opgebouwd. Ze kunnen u dus adviseren en hebben de beste stelvoetjes voor onder uw machines!

De juiste poten onder uw machine

Het assortiment van Caldic Techniek omvat een ruime selectie van kunststof stelpootjes van Marbett. Dit is een heel goed merk dat bekend staat om de uitstekende afwerking en de universele toepasbaarheid. In de webshop van deze specialist is het heel eenvoudig te filteren op het soort stelvoetjes dat u nodig heeft. Wilt u bijvoorbeeld met of zonder vloerbevestiging? Wat is de diameter van de schotel en de draaidiameter van de spindel? U kiest uit verschillende stelvoetjes die allemaal van kunststof of rvs gemaakt zijn. Dit zijn sterke materialen waardoor u er zeker van kunt zijn dat uw machine nog lang op deze poten kan staan. Bovendien heeft u de mogelijkheid om een gratis step file te downloaden van de kunststof stelpoot waar u interesse in heeft. U ontvangt zo een duidelijke 3D-tekening van het product, zodat u zeker weet dat dit product onder uw machines past.

Bestel online en ontvang snel

Als u graag kunststof stelvoetjes aanschaft voor uw machines in uw bedrijf, kunt u rekenen op Caldic Techniek. Zij hebben oplossingen voor ieder technisch vraagstuk en geen vraag is te gek. U maakt eenvoudig een account aan op hun website, bestelt de kunststof stelpoot die u graag wilt en dan ontvangt u deze nog dezelfde week in huis! Als u specifieke wensen heeft of nog vragen heeft over deze stelvoetjes, bereikt u deze experts makkelijk via de contactgegevens op hun website.