Ererondje
Image default
Woning en Tuin

Lamelparket van Bax Houthandel

Voor lamelparket kun je nu de website van Bax Houthandel bekijken. Daar hebben ze namelijk een heel nieuw assortiment met houten vloeren! Waaronder dus lamelparket. Ik kwam daarachter toen ik voor mijzelf op zoek was naar een vloerenwinkel. Ik zou namelijk graag een nieuwe vloer willen laten leggen. Maar had nog geen idee van welk houtsoort ik daar bijvoorbeeld voor moest kiezen. Daarom ben ik in Google gaan zoeken. En zo kwam ik op de website van Bax Houthandel. Daar vielen mij direct de lage prijzen op. En ze hadden meerdere vestigingen! Waarvan eentje bij mij in de buurt was. Daarom ben ik daar dan ook direct naartoe gegaan om op zoek te gaan naar een nieuwe lamelparket vloer.

Lamelparket

Bij Bax Houthandel aangekomen gaf ik aan op zoek te zijn naar lamelparket. Ik zei namelijk dat ik het overzicht van de verschillende houtsoorten die zij beschikbaar hebben, heb bekeken. En dat ik zelf lamelparket het mooiste vond. Natuurlijk was daarnaast de prijs heel erg aantrekkelijk. Bij budget lamelparket ligt die namelijk nog lager. En de kwaliteit is gewoon hartstikke goed! Dat komt door de manier waarop die planken opgebouwd zijn, aldus zijzelf. Ik gaf dat dus aan bij de medewerker van Bax Houthandel. Die reageerde direct enthousiast en nam mij mee naar het overzicht wat zij in de winkel hadden staan. En die kwaliteit bleek inderdaad hartstikke goed te zijn! Zo met het blote oog kun je dat natuurlijk veel gemakkelijker beoordelen dan op een foto op de website.

Uiteindelijk heb ik voor een houten vloer gekozen die een heel natuurlijke look heeft. Niet alleen qua kleur. Maar de zogeheten ringen van de bomen kun je ook nog heel erg goed zien. Dat past naar mijn mening perfect bij mijn woninginrichting. Ik kan Bax Houthandel dan ook van harte aanbevelen!

Voor meer info :

Gerelateerde artikelen

Boilers bij HGB-Trading

Zweten, zweten, je werk vergeten

Inspiratie voor een prachtige tegelvloer