Ererondje
Image default
Beauty en verzorging

Langdurig plezier van de botoxkliniek in Amsterdam

De nieuwe botoxkliniek in Amsterdam is een privépraktijk. De ervaren cosmetische arts weet goed waar hij mee bezig is. Hij biedt dan ook verschillende mogelijkheden aan als het gaat om botox. Botox kan namelijk ook voor andere dingen gebruikt worden dan rimpels verminderen. Zo kan botox ook goed zijn tegen overmatig zweten. Maar ook voor hoofdpijn die wordt veroorzaakt door spanning kan botox goed zijn. Daarnaast is botox ook goed tegen tandenknarsen. In de botoxkliniek in Amsterdam wordt alleen gebruik gemaakt van kwalitatieve botox. Op die manier ben je zeker van een goed resultaat. Voor een lange periode zal je plezier hebben van de botoxbehandelingen.

De soorten botox

De botoxkliniek in Amsterdam maakt gebruik van de merken vistabel en botox. Deze merken bevatten zeer verdunde verdunde Botuline toxine. Dit wordt ingespoten met een hele dunne naald in de spier vlak onder de huid. Wanneer je botox laten spuiten in de botoxkliniek in Amsterdam weet je zeker dat je het originele product zal krijgen. Doordat we het originele product gebruiken zal je een stabiele en betrouwbare werking krijgen. Er zijn verschillende soorten. De arts bepaalt kijkt welke soort het best bij jou past. Wij vinden het belangrijk dat de behandelingen veilig worden uitgevoerd. Daarom maken we alleen maar gebruik van bekende en betrouwbare merken.

Het eindresultaat

Nadat je een behandeling hebt laten uitvoeren bij de botoxkliniek in Amsterdam zie je pas na 5 á 7 dagen effect. We zijn erg alert op de hoeveelheid Botuline toxine we inspuiten. Daarom spuiten we de eerste keer er ook niet zo erg veel in. Het kan zijn dat je dan nog niet helemaal tevreden bent met het resultaat. Maar al zouden we teveel botox spuiten kan het zijn dat je er meerdere maanden last van hebt. Dat voorkomt de botoxkliniek in Amsterdam liever. We prefereren het opbouwen van botox over het in een keer erg veel botox inspuiten.