Ererondje
Image default
Woning en Tuin

Matras op maat bij dekbedenmatras.nl

Op dekbedenmatras.nl kiest u gemakkelijk uw matras op maat uit. Een goed matras alleen is namelijk niet genoeg voor een uitstekende nachtrust. Ook een goed matrasen een lekker kussen kunnen uw nachtrust aanzienlijk bevorderen. Welk kussen u nodig heeft, hangt af van uw slaaphouding. Zijslapers hebben bijvoorbeeld andere kussens nodig dan buikslapers. Ook in dekbedden heeft u bij ons een ruime keuze. Gaat u voor een op maat gemaakt matras of misschien liever voor een donzen dekbed?

Matras op maat maken

Bij ons is een matras op maat laten maken heel gemakkelijk via de website. Hier voert u namelijk de formaten van het gewenste matras in en wij zorgen ervoor dat deze bij u thuis wordt geleverd. Ook voor niet-standaard afmetingen kunt u bij ons terecht! Zorg er wel voor dat u een matras kiest dat bij u past. In ons assortiment zitten veel verschillende matrassen, allemaal van uitstekende kwaliteit. Weet u niet precies welk matras bij u past? Neem dan contact met ons op via de website. Onze medewerkers helpen u graag verder.

Proefliggen in onze showroom

Bij dekbedenmatras.nl snappen wij dat u misschien eerst wilt weten hoe een matras ligt voordat u overgaat tot kopen. Daarom hebben wij naast een webshop ook een showroom. Hier kunt u via de website een afspraak inplannen om te komen proefliggen. Wanneer u langskomt in onze showroom, staan onze medewerkers voor u klaar bij de keuze voor een matras. Onze medewerkers weten precies wat u nodig heeft, zodat u de komende 10 jaar uitstekend kunt liggen op het matras van dekbedenmatras.nl! 

Onderhoud

Soms ziet een matras er nog goed uit, maar verliest deze toch de goede werking. Dit komt doordat een matras veel stof en vuil opneemt tijdens het slapen. Dit is niet hygiënisch en kan leiden tot gezondheidsklachten. Kijk daarom ook eens op onze website bij onze onderhoudstips. Hier vindt u manieren om zo lang mogelijk met uw matras te doen, zonder dat deze een verminderde werking krijgt of onhygiënisch wordt. Een ongestoorde nachtrust begint met een matras van dekbedenmatras.nl!

Gerelateerde artikelen

Vloeren voor een parkeergarage

Verhuisdozen voor elk budget om te verhuizen, opslag en transport.

Kalkverf