Ererondje
Image default
Bedrijven

Met goede zeilschoenen gaat het u voor de wind

Er zijn veel nautische spreekwoorden. Dit is niet gek als we bedenken dat we een land zijn waar water zo’n grote rol speelt. Veel van deze spreekwoorden gebruiken we veel in het dagelijks leven. Zoals ‘De boot afhouden’ en de spreekwoorden ‘het roer omgooien’ en ‘voor de wind gaan’. Voor zo’n waterrijk land is het dan ook niet gek dat er zoveel watersporters te vinden zijn. Zeilen is hiervan een zeer populaire tak van sport. Bij het aanschaffen van watersportartikelen is in sommige gevallen het wat onbekendere nautische spreekwoord niet aan te bevelen: ‘Een reef in het zeil doen’. Dit betekent bezuinigen op de uitgaven. Op gebied van veiligheid is het nooit verstandig te bezuinigen. Ook niet op zeilschoenen. Uiteindelijk kan het zelfs een zichzelf terugverdiende investering zijn. Zo zijn er de Dubarry bootschoenen. Dit zijn niet de goedkoopste zeilschoenen maar het merk staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit.

Met onbevaren volk is het slecht zeilen

Het spreekwoord ‘met onbevaren volk is het slecht zeilen’ betekent dat het lastig is om te werken met mensen die niet bekwaam zijn. Dit spreekwoord is gelukkig totaal niet van toepassing op de zeilspeciaalzaak Vreeken. Daar werken uitsluitend zeer kundige mensen die u van advies voorzien. Dus ook als u zeilschoenen nodig heeft en u zich afvraagt of Dubarry bootschoenen voor u de juiste keuze zijn voor uw zeiltocht. Heeft u wat bredere voeten? Dan zal het advies hoogstwaarschijnlijk wel de Dubarry bootschoenen zijn. Zowel voor heren als dames heeft dit merk zeilschoenen die geschikt zijn voor mensen met een bredere kuit.

Voor de wind is het goed zeilen

Met de juiste materialen op de boot is het prettiger zeilen. Met de juiste zeilschoenen, zoals de Dubarry bootschoenen, heeft u droge voeten en blijft u lekker warm. Zo kunt u ook bij kouder weer blijven zeilen.