Ererondje
Image default
Woning en Tuin

Plaats een Fakro lichtkoepel

Hoog Rendementsglas is dubbelglas met een hoge isolatiewaarde. Het glas bestaat uit twee glasplaten met daar tussenin een ruimte. Deze ruimte wordt in het geval van HR++ glas gevuld met edelgas. Daarnaast is het glas aan één kant gecoat. Door de toevoeging van het edelgas en de coating is deze vorm van glas enorm isolerend. Vooral bij nieuwbouw woningen, maar ook bij hedendaagse verbouwingen, wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van HR++ glas. Ook in het geval van een lichtkoepel in het dak wordt er gebruik gemaakt van dit glas in de vorm van een Fakro lichtkoepel.

 

Meer daglicht

Door middel van het plaatsen van een Fakro lichtkoepel in jouw dak zorg je ten eerste voor veel meer natuurlijk daglicht dan met enkel ramen mogelijk is. Vooral in een aanbouw is het fijn om extra lang van daglicht te kunnen genieten. Onze ogen vinden dit ten eerste fijn, maar ook omdat dit natuurlijk scheelt in de kosten omdat je minder snel een lamp aan hoeft te zetten.

 

Je kunt op de markt lichtkoepels vinden in diverse formaten. Vaak zijn de standaard afmetingen geschikt voor vrijwel elke woning. Mocht je de voorkeur hebben voor een ander formaat, is dit zeker mogelijk. Je kunt er daarnaast voor kiezen om de lichtkoepel te laten plaatsen, maar om in de kosten te minderen kun je dit ook zelf doen.