Ererondje
Image default
Beauty en verzorging

Praten met je kapper

Niets is zo vervelend als teleurgesteld thuiskomen na een bezoek aan de kapper. Je hoopte op een geweldig nieuw kapsel, maar nu sta je toch te peinzen voor de spiegel omdat het toch niet helemaal zo was als je had gehoopt. Wat je kan doen om dit soort dingen te voorkomen in de toekomst, is zorgen dat de kapper een goed beeld heeft van wat je graag wilt met je haar. In dit artikel lees je een aantal tips.  

Een foto zegt meer dan duizend woorden, zeggen ze wel eens. Je kan nog zo goed omschrijven wat je wensen zijn, maar om het visueel op een foto te laten zien, werkt eigenlijk het beste. Zoek op internet naar foto’s die er veel op lijken en neem deze mee naar de kapsalon. Het beste is om meerdere foto’s mee te nemen naar je kapper, zodat deze een vollediger beeld van het kapsel krijgt. Laat de foto’s zien en vraag of het mogelijk is voor jouw haar.  

Er zijn vast dingen die je totaal niet wilt. Denk aan een lok die niet achter je oor blijft hangen, of als je haar te kort wordt om in een staart te doen. Geef deze dingen aan bij je kapper zodat er rekening mee gehouden kan worden. Vertel dus niet alleen de dingen die je wel wilt, maar ook de dingen die je niet wilt.  

Veel mensen vinden het moeilijk om uit te leggen wat ze nou precies willen en ze hebben dan de neiging om te zeggen: “laat maar, doe maar wat jij denkt dat mooi staat.” 

Het helpt natuurlijk wel om een goeie kapper te hebben, die goed is in het werk en luistert naar wat je wilt. Zoek je een goede kapper delft? Dan is Onekappers een echte aanrader. Volgens menig mens is dit de beste kapsalon in Delft 

Voor meer info : http://www.onekappers.nl