Ererondje
Image default
Wijn

Rode wijnglazen van kristal

Ons team bestaat uit extreme wijnliefhebbers. Zelf wisten we van het belang voor een wijnglas van hoge kwaliteit voor de smaakbeleving. We kregen daarom het idee om opzoek te gaan in elke uithoek van Europa naar unieke en fijne rode wijnglazen. Onze zoektocht kwam tot een abrupt eind toen we uitkwam in de Bohemen in Tsjechië. Hier vonden wij glasblazers die elk glas met de hand maken. Pure ambacht, die je in de meeste delen van Europa niet meer tegenkwam. De glazen worden stuk voor stuk gevormd van kirstalglas uit de omgeving. Dit resulteert in een stevig wijnglas van hoge kwaliteit en die tegen een flink stootje kunnen. Hierdoor zijn ze bijvoorbeeld ook uitermate geschikt voor de vaatwasser, dat is wel net zo makkelijk. Maar hetgeen waar we echt voor vielen was de uitstraling van elk glas en de exclusiviteit.

Rode wijnglazen van kristal gewoon lekker online bestellen

Bent u al een geruime tijd opzoek naar de beste rode wijnglazen voor uw collectie? Dan bent u bij onze webshop aan het juiste adres. Onze producten bestelt u gewoon gemakkelijk vanuit uw eigen huis. Zo is het slepen met zware tassen door rotweer verleden tijd geworden. Bestel gewoon fijn online en voor 15:00 besteld, betekent al de volgende werkdag in huis! Lang wachten is er dus helemaal niet meer bij. Ook is het mogelijk om gemakkelijk achteraf te betalen via Afterpay op een moment dat het u beter uitkomt of pas als u uw producten netjes heeft ontvangen. Het is aan u de keus om de winkelervaring zo prettig mogelijk te houden!

Rode wijnglazen van kristal voor elke gelegenheid

Onze prachtige rode wijnglazen van kristal kunt u voor elke gelegenheid gebruiken. Denkt u het maar eens in: u geeft een heerlijk diner voor al uw familie en vrienden en wilt ze trakteren op een heerlijke wijn. U kunt ze dan heerlijk verassen met een van onze unieke glazen die de smaakpapillen van uw gasten zullen strelen!

Voor meer info : https://www.rode-wijnglazenshop.nl/wijnglazen/