Ererondje
Image default
Eten en drinken

Sla al uw producten voor de horeca in bij een horeca groothandel

Horeca groothandel in de buurt

In de winter ben je er vaak minder te vinden dan in het zomerseizoen. We hebben het nu over de horecagelegenheden. In de zomer pak je wel eens snel een terrasje mocht het lekker weer zijn. In winterseizoen ga je sneller eens naar een kroeg of café om een drankje te doen met vrienden of vriendinnen. Al deze gelegenheden moeten ook aan hun voorraden komen, deze krijgen ze binnen via een horeca groothandel. Deze kan de horecagelegenheid van alles voorzien, maar ook kunnen horeca groothandels gericht zijn op een speciaal gebied bijvoorbeeld alleen dranken of alleen de voeding. Een horeca groothandel levert alle goederen die een horeca bedrijf nodig heeft als bier, wijnen, frisdranken maar ook hapjes moeten groot ingeslagen worden. Er zijn verschillende soorten groothandels, groothandels die alleen gericht zijn op de binnenlandse markt, of juist die producten inkopen vanuit het buitenland en verkopen in het binnenland of juist andersom. Ook zijn er groothandels waar je als bedrijf zelf kan komen winkelen, dit is dan eigenlijk een groot industriepand met allerlei producten die je hier dan in kan kopen, alleen bedrijven kunnen hier producten halen.

Waar staat horeca voor?

Het woord horeca is ontstaan uit de eerste twee letters van drie verschillende woorden, namelijk hotel, restaurant en café. Je kunt dus gerust zeggen dat alle bedrijven die een restaurant, café of hotel zijn tot de horeca behoort. Ook de horeca wordt verdeeld in vijf verschillende groepen verdeeld. Zo heb je een groep waar voornamelijk fastfood ketens en kantines onder horen. De tweede is nachtzalen en discotheken, ook een aparte groep zijn de cafés, daarnaast de restaurants, koffiehuizen en ijssalons en in de laatste groep vallen de hotels.

Bij al deze horecagelegenheden is natuurlijk voorraad nodig, je weet namelijk nooit hoeveel gasten er precies komen dus moet je overal op voorbereid zijn en de klanten kunnen geven wat ze zouden willen hebben. Dranken die er vooral veel door heen gaan en helemaal op de avonden zijn bier en wijn, hier hebben ze vaak grote voorraden van klaar liggen, deze producten worden dus allemaal bezorgd door een horeca groothandel.

Voor meer info : https://drankengilde.nl/horeca-groothandel/